Jobopslag: Tømrersvend til INCUBA

Som tømrersvend i INCUBA bliver du en del af et effektivt og velfungerende driftsteam. Vi drifter selv vores bygninger og udfører løbende både mindre og større indvendige ombygninger.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og alsidigt team, hvor vi sammen løser opgaverne effektivt og til tiden, så de lever op til vores egne høje krav og forventninger til kvalitet og service.

INCUBA er en velkonsolideret virksomhed med en uformel og udviklingsorienteret kultur og et dynamisk miljø blandt innovative opstartsvirksomheder med mange sociale og faglige arrangementer og events.

Arbejdsopgaver


INCUBA huser knap 200 virksomheder med ca. 50 nye ind- og udflytninger hvert år og kundebasen er dermed dynamisk. Dine primære opgaver består af:

  • Ombygninger af lejemål, herunder nedtagning/opbygning af skillevægge og systemlofter. Isætning af dør- og vinduespartier mv.
  • Medvirke ved interne flytninger, herunder justeringer af borde mv.
  • Medvirke til vedligehold og montering af inventar, f.eks. whiteboards, skærme og solgardiner.
  • Øvrige reparationer af håndværksmæssig karakter.
  • Være med til at sikre orden og ryddelige interne og eksterne arbejdsområder.


Du indgår i en flad organisation og hjælper efter nærmere aftale til, hvor der er behov, også i forbindelse med møder og arrangementer.

Din baggrund


Du er tømreruddannet, er fingernem og har en god grundforståelse for håndværk i al almindelighed. Du er vant til at arbejde systematisk og kvalitetsbevidst. Du er omhyggelig i din tilgang til arbejdsopgaver. Du trives med kontakt til kunder og dagligt samspil med den øvrige organisation. Du har god systemforståelse og kan anvende IT som arbejdsredskab.

Personlig profil


Vi ønsker os en kollega, der er positiv og engageret, tager ansvar for sine opgaver, og kan lide at lære nyt. Du trives med at være den udførende kraft i opgaveløsningen fra start til slut. Du kan lide at være en del af et team og sætter en ære i at levere godt og professionelt overfor kunderne. Du bevarer overblikket – også når der er travlt.

Ansættelse


Der er tale om en fuldtidsstilling med forventet startdato 1. januar 2023.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt på nedenstående link.

Det praktiske


Du får reference til Bygnings- og teknikansvarlig, Michael Therkildsen. Du vil både være tilknyttet INCUBA på Katrinebjerg, INCUBA Skejby og INCUBA Navitas (henholdsvis Aarhus N og Aarhus C).

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Therkildsen på telefon 4412 8712.

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket her, da vi løbende kalder til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig.
Dato:
19. oktober 2022

Del dette