Trifork køber cloud-specialist fra INCUBA Katrinebjerg

Det internationale it-selskab Trifork har købt softwareudviklingshuset STRONGMINDS fra INCUBA Katrinebjerg med speciale i cloud-teknologi.

Det lille softwareudviklingshus STRONGMINDS har fået et organisatorisk rygstød af de større.


Med salget til Trifork er virksomhedens syv medarbejdere med ét blevet en del af en international skare på godt 900 medarbejdere i 11 lande. Det giver nogle helt andre muskler at spille med fremover.


»Vi glæder os utroligt meget til at blive en del af Trifork-familien og hermed kunne tage del i endnu større kundeprojekter, hvor faglig bredde og hele løsninger er i højsædet. Og på de interne linjer ser vi frem til at kunne udbygge vores allerede etablerede software craftsman-program og tilbyde yderligere udviklingsmuligheder og på den måde være top-interessante for nye softwaretalenter,« udtaler Morten Hoffmann Sørensen, CEO for STRONGMINDS, i en pressemeddelelse.


STRONGMINDS har i en længere årrække været en del af det fagligt stærke IT-miljø i INCUBA Katrinebjerg og sidder på en særlig ekspertise inden for cloud-teknologi, som er noget af det, Trifork får med i købet.


»Vi har stor respekt for den måde STRONGMINDS har opbygget og udviklet deres forretning på, og selskabet er på alle parametre et godt match til Trifork. Med købet af STRONGMINDS får vi udover en række dygtige medarbejdere tilført yderligere specialviden inden for cloud-teknologi samt en række både offentlige og private kunder,« siger Jørn Larsen, CEO og grundlægger af Trifork.


STRONGMINDS beholder sit navn og fortsætter som en selvstændig forretningsenhed under Trifork med Morten Hoffmann Sørensen som CEO.Læs også: Tre store virksomhedshandler i INCUBA i 2020

Dato:
1. november 2021

Del dette