STRONGMINDS tilbyder UX/UI-pakker til startups

Over de sidste par år har softwarevirksomheden STRONGMINDS fra INCUBA Katrinebjerg udvidet porteføljen til også at indbefatte UX/UI. Netop de kompetencer kan gøre en stor forskel for nye startups og derfor tilbyder de nu UX/UI-pakker til iværksættere og mindre virksomheder.

”Vi har fået flere henvendelser fra iværksættervirksomheder, som enten mangler den funktionelle prototype til at gå ud og hente funding med, eller som kan se, at et forløb med fokus på brugeroplevelse, vil løfte deres digitale produkt,” fortæller CEO Morten Hoffmann.

”Derfor har vi sammensat to konkrete forløb med isoleret fokus på UX/UI til startups og håber det kan være med til at gøre en forskel.”

De to pakker har fokus på henholdsvis optimering af en eksisterende løsning, mens den anden kører et fuldt design sprint. Læs mere om de to pakker herunder.

Forbedringspakke: UX/UI review
En 360 graders analyse af din digitale løsning – med konkrete løsningsforslag. Vi retter fokus på, hvordan du kan optimere den samlede kundeoplevelse, så den skaber bedre værdi for din forretning! Gennem bl.a kortlægning og analyse af kunderejsen, finder vi sweet spot mellem visionen for din løsning, de tekniske muligheder og kundens behov.

Startpakke: UX/UI design og prototype
Et femdages design sprint, der munder ud i en professionel visualisering og prototyping af din web/app løsning. Et visuelt design af brugerfladen brugerfladen gør din løsning mere intuitiv og reflekterer dine brandværdier med et professionelt og troværdigt udtryk. En god start på realiseringen af din forretningsidé eller som udgangspunkt for finansiering.

Læs mere: www.STRONGMINDS.dk/INCUBA

- eller kontakt UX/UI Designer Agne Strimaityte på E: agn@strongminds.dk eller T: 5283 7660

Dato:
28. september 2021

Del dette