Ny pris hylder lokale startups og investorer

INCUBA-Prisen fremhæver lokale ildsjæle, der skaber markante resultater og inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske iværksættermiljø.

Pressemeddelelse 2/9 2021


Hvem er de største inspirationskilder, når det gælder iværksætteri og investeringer i startups i Region Midtjylland?


Det spørgsmål stiller den aarhusianske forskerpark INCUBA med en ny pris, der har til formål at highlighte de investorer og startups, som i særlig grad er med til at skubbe det lokale økosystem fremad.


Alle har mulighed for at indstille kandidater i de to kategorier ’Årets Startup’ og ’Årets Investor’. I kåringen lægges der vægt på, at vinderne gennem succes, ambition, innovation og community-bidrag er en inspiration for andres stræben.


»Det har stor betydning for et miljø som vores, når dygtige iværksættere og investorer gør en særlig indsats eller skaber resultater, som er med til at åbne døre og vise vejen for andre. Vi har indstiftet INCUBA-prisen, fordi vi gerne vil anerkende og understøtte de lokale ildsjæle, der er med til at trække hele økosystemet i Region Midtjylland fremad og opad,« siger Mai Louise Agerskov, adm. direktør i INCUBA.


Rejselegat til vinderne

Vinderne af de to priser udpeges af en jury sammensat af aktører fra det aarhusianske startup- og investormiljø med repræsentanter fra Vækstfonden, Danske Bank, Danish Business Angels, Aarhus Universitet, Aarhus Kommune og Potter Clarkson.


»Det er et fantastisk initiativ, som vi er glade for at bakke op om. Der er masser af virkelig dygtige og passionerede folk i miljøet i og omkring Aarhus, som fortjener at blive fremhævet, og jeg glæder mig til at deltage i udvælgelsen af de helt rigtige vindere,« siger jurymedlem Lars Louring, Investor Relations Manager i Danish Business Angels.


Foruden æren modtager vinderne i hver kategori et rejselegat med en værdi på 35.000 kroner til en studie- og netværksrejse til et af verdens innovationsmekkaer i foråret 2022. Her får de mulighed for at udbygge deres netværk og få indsigt i de nyeste trends til gavn for det lokale netværk.


Vinderne af INCUBA-Priserne kåres til det årlige Aarhus Investor Summit, der finder sted på Aarhus Rådhus den 21. september.Om INCUBA-Prisen

INCUBA-Prisen er indstiftet, finansieret og drives af INCUBA. Den uddeles for første gang til arrangementet Aarhus Investor Summit 2021.


Læs mere om INCUBA-Prisen: www.incuba.dk/community/incuba-prisen

Dato:
2. september 2021

Del dette