INCUBA ansætter ny chef for kommunikation, community og kundeservice

49-årige Ann Marie Søborg Karkov skal som chef for kommunikation, community og kundeservice være med til at løfte INCUBAs kendskab og community til næste niveau.

INCUBA står over for stor vækst i de kommende år. Derfor oprustes organisationen nu med en ny chef, der får det samlede ansvar for kommunikation, community og kundeservice i udviklingsmiljøet.


Til at løfte opgaven har INCUBA hentet den erfarne kapacitet Ann Marie Søborg Karkov, der er tiltrådt den nyoprettede stilling 1. januar 2021. Ann Marie Søborg Karkov har senest været direktør for VisitNordjylland, hvor hun som ansvarlig for et bredt regionalt samarbejde var med til at skabe stor vækst i nordjysk turisme.


Hos INCUBA bliver hendes opgave at synliggøre udviklingsmiljøet over for en national målgruppe af vækstorienterede virksomheder inden for it, cleantech og sundhed og videreudvikle det voksende community, så miljøets virksomheder høster endnu mere gavn af videns- og erfaringsudveksling på tværs af erhvervsliv og forskning.


- Jeg er overbevist om, at Ann Marie med sin store erfaring og strategiske indsigt kan løfte vores community til næste niveau, så vi også i fremtiden bidrager mærkbart til effektiv forretningsudvikling hos startups og scaleups, og samtidig cementerer INCUBAs plads i erhvervs- og innovationslandskabet, siger adm. direktør i INCUBA, Mai Louise Agerskov.


Ann Marie Søborg Karkov har tidligere stået i spidsen for Norlys-koncernens interne reklamebureau og medbringer erfaring fra lederstillinger inden for bl.a. kommunikation, marketing og branding på tværs af forskellige brancher og virksomheder.


I 2018 afsluttede hun en MBA i Leadership Psychology. Derudover er hun tilknyttet Next Step Challenge, hvor hun som rådgiver har hjulpet virksomheder med forretningsudvikling. Hun ser frem til at få lov til at sætte sit præg på et af Danmarks stærkeste communities for startups og scaleups.


- INCUBA står foran nogle enormt spændende år med massiv udvidelse og en målgruppe, der efterspørger fleksibilitet, stærke netværk og attraktive arbejdsmiljøer. Sammen med mit nye team glæder jeg mig til at sikre virksomhederne de bedst mulige vækstbetingelser og udbrede fortællingen om INCUBA, så vi fortsat tiltrækker de skarpeste hoveder og mest lovende virksomheder til miljøet.Læs også: INCUBA udvider med 18 etager i Aarhus

Dato:
8. januar 2021

Del dette