WasteHero lukker investeringsrunde med Silicon Valley-investorer

WasteHero, der er en del af cleantech-miljøet i INCUBA Navitas, har lukket en investering på 7,5 mio. kr. fra tre investeringsfonde.

Den aarhusianske startup WasteHero har taget et stort spring fremad med annonceringen af en millioninvestering fra de tre investeringsfonde Circles and Squares, Anorak Ventures og Momenta Ventures, hvoraf de to sidstnævnte har hjemme i Silicon Valley.


WasteHero har udviklet et system til smart affaldshåndtering, der via sensorer og software kan effektivisere indsamling af affald, så kun fyldte beholdere tømmes. Dermed kan man slippe for spildkørsel og overfyldte skraldespande og reducere både omkostninger og CO2-udledning.


Virksomheden har allerede testprojekter og kunder i over 30 lande, heriblandt kommuner og store virksomheder som Grundfos. Investeringen skal bruges til at sætte yderligere fart under væksten og videreudvikle platformen, så den kan skaleres til affaldshåndtering i smart cities rundt om i verden.


Fik idéen på studiet

WasteHero blev stiftet i 2017, hvor CEO og co-founder Hussam Mansour studerede ingeniørvidenskab på Aarhus Universitet og lagde mærke til, at skraldespandene ofte blev tømt, når de kun var halvfulde.


Virksomheden har siden efteråret 2018 været en del af cleantech-miljøet i INCUBA, hvor de har oplevet stor vækst. De har i dag mere end 15 medarbejdere fordelt på over otte forskellige nationaliteter.


Læs mere om den nye investering hos Finans.dk.

Dato:
11. november 2020

Del dette