To nye InnoFounder-projekter i INCUBA StartupLab

20 nye iværksætterprojekter er udvalgt til InnoFounder Graduate. INCUBA StartupLab har budt velkommen til to meget forskellige cases.

De næste 12 måneder knokler et nyt kuld iværksættertalenter på at realisere deres drømme med finansiering, sparring og netværk i ryggen.


Innovationsfonden har udvalgt 20 nye projekter med i alt 30 iværksættere til InnoFounder Graduate-programmet for dimittender med innovative idéer. Som en del af programmet tilbydes teams i Aarhus kontorplads i INCUBA StartupLab.


Vi har i den forbindelse budt velkommen til Shecret og Noatronic. To meget forskellige projekter, som ikke desto mindre begge kredser om frihed på hver sin vis.


Noatronic: Fokus og frihed til guitarister

Den mangeårige guitarist Michael Engel står bag Noatronic, der udvikler guitarkomponenter som gør det muligt at styre guitarforstærkere og lydeffekter direkte fra guitaren frem for et pedalboard. På den måde kan guitarister bevæge sig mere frit på scenen uden at skulle fokusere på at stå et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.


Det første produkt er allerede på markedet. Løsningen kræver lige nu et kabel tilsluttet guitaren, men næste trin er en trådløs løsning, der sikrer guitarister total frihed på scenen.


Læs mere på Noatronic.com.


Shecret: Større frihed til kvinder med funktionsnedsættelse

Shecret er skabt af Jeanette Nørregaard Strøm med en ambition om at give kvinder med funktionsnedsættelse større frihed og selvstændighed i forbindelse med toiletbesøg.


For kvinder med funktionsnedsættelse kan toiletbesøg udgøre så stor en udfordring, at det ender med at være en social hæmsko, som binder dem til hjemmet. Shecret udvikler innovative underbukser, der gennem en kombination af ny teknologi og smart design gør det muligt at gå selvstændigt og sikkert på toilet.


Innofounder Graduate har lige nu åbent for ansøgninger til næste runde med deadline 21. april.Læs også: Tre nye InnoFounder Graduates flytter ind i StartupLab

Dato:
6. april 2020

Tekst: CBJ

Del dette