Esport-platform fra INCUBA Katrinebjerg solgt for kvart milliard

Stifterne bag CS:GO-platformen HLTV.org har solgt virksomheden til danske Better Collective for 257 millioner kroner.

Der har været mange interesserede købere i tidens løb, men ikke den rigtige.

Før nu.

Martin Rosenbæk og Per Lambæk har solgt CS:GO-platformen HLTV.org sammen med hjemmesiden Dust2.dk til den danske bettingplatform Better Collective i en handel, der potentielt løber op i 257 millioner kroner.

Efter samtaler med ledelsen i Better Collective stod det klart, at det københavnske selskab var den rette partner i kraft af dets lange erfaring med betting, sportsfællesskaber og anvendelse af teknologi til forbedring af spilleroplevelsen.

”Ved at kombinere dette med vores udviklingserfaring inden for CS:GO-communityet, er vi stærkt positioneret til at vokse og opbygge endnu stærkere brands og oplevelser, der vil gavne det globale netværk af CS:GO-fans og vores forretning," udtaler Martin Rosenbæk i forbindelse med salget.

Læs også: Better Collective investerer i Mindway AI fra INCUBA Navitas

60 mio. i bonusser
De første 197 mio. kr. i handlen falder med det samme, mens de resterende 60 mio. kr. er bundet op på en række økonomiske målsætninger, som HLTV.org skal leve op til de næste tre år. Det betyder også, at Martin Rosenbæk og Per Lambæk fortsætter med at stå for den daglige ledelse af HLTV.org som henholdsvis CEO og CTO.

Siden 2015 har virksomheden været en del af INCUBA i IT-byen Katrinebjerg. Herfra leverer de nyheder fra esport-industrien samt statistik og information om CS:GO-kampe og rangeringer af hold og spillere til et globalt publikum. Sitet har i dag mere end 26.5 mio. besøg om måneden.

Tilbage i 2017 talte vi med Per Lambæk, der fortalte historien bag virksomheden. Den kan du læse via linket herunder.

Læs også: Dansk nyhedssite om Counter-Strike er klodens største

Om HLTV.org
Etablering: Stiftet af Martin Rosenbæk og Per Lambæk i 2002. De to ejer majoriteten, mens en tredjeperson ejer en mindre andel.
Produkt: HLTV.org er et nyhedssite, som dækker alt inden for professionel Counter-Strike. Et af sidens store trækplastre er en omfattende statistik-sektion.
Hjemmeside: www.HLTV.org
Dato:
2. marts 2020

Tekst: CBJ

Del dette