Gin & Tech

Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk for at hjælpe tidlige startups og founders videre? Så kom til Gin & Tech i INCUBA, hvor startups fra INCUBA og det aarhusianske startupmiljø pitcher for mentorer, investorer, virksomhedsledere og fagspecialister.

Arrangementet starter med en fokuseret startup-pitch-runde efterfulgt af G&T's og plads til uformelle samtaler og erfaringsudveksling.

Startups har mulighed for at præsentere deres produkter/services og etablere kontakt til mentorer, investorer, corporates og fagspecialister. Formålet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre professionelle med interesse i at dele ud af deres viden. Alt du skal medbringe er dit gode humør og dine bedste råd.

TILMELD DIG HER

Program

15.00: Velkomst

15.15: Pitchrunde

Decameal

Decameal er et bæredygtigt startup, som producerer proteintilskud til foder lavet af danske strandkrabber. De sidste 20 år er krabberne eksploderet i antal i Danmark, og der er nu så mange, at de påvirker biodiversiteten og de marine økosystemers balance i en negativ retning. Ved at bruge krabberne som proteintilskud til dyrefoder reduceres klimaaftrykket af det foder, som bruges til vores hus- og kæledyr, og samtidig forbedres de kystnære havmiljøer.

UNO Econetwork

UNO econetwork udvikler en digital platform, som skal hjælpe virksomheder med at gøre det lettere at få styr på sustainability due diligence i værdikæden. Flere og flere bliver pålagt at skulle svare på de samme og nye spørgsmål, om hvorvidt de lever op til det ene og det andet krav - og ovenikøbet kunne dokumentere kædeansvar. Vores løsning vil hjælpe virksomhederne med at streamline processen med at rapportere og indhente ESG data fra leverandører, for at spare værdiful tid og minimimere og dobbeltarbejde.

eBlatzr

Battery Park

Onbo

Flere startups TBA

15.45: Networking / uformel sparring

17.00: Tak for i dag

ØNSKER DU AT PITCHE SOM STARTUP TIL NÆSTE GIN & TECH?

Kontakt Louise Jensen, Customer & Communications Coordinator: lkj@incuba.dk / 6014 4888

Dato:
2. marts 2023

INCUBA Pier Venue

1. etage, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

Har du spørgsmål?

Skriv til komm@incuba.dk

Del dette