Science to Business

Temaet for denne Science to Business er ”cybersikkerhed” med fokus på forebyggelse af angreb og beskyttelse af virksomhedens data.

Det kan blive dyrt og have vidtrækkende konsekvenser, hvis din virksomhed rammes af cyberangreb. Det er derfor vigtigt, at cybersikkerhed har ledelsens bevågenhed og at man har et beredskab, der forebygger angreb og beskytter virksomhedens data.

Bliv opdateret på omfanget af den globale cybertrussel og hvilke mekanismer, der er på spil, når Science to Business sætter fokus på en af erhvervslivets største digitale udfordringer: cybersikkerhed.

Oplægsholdere:

Gert Læssøe Mikkelsen, Head of Cybersecurity Lab hos Alexandra Instituttet, tager udgangspunkt i instituttets seneste forskning og viden i sin introduktion til, hvorfor cybersikkerhed kan være et svært koncept at få konkret hånd om, og hvilke barrierer nogle virksomheder ser for at komme i mål med det – fx med koncepter som Security by Design.

Henrik Skovfoged, Business Unit Lead hos Trifork Security, giver en opdatering på det aktuelle trusselsbillede og gode råd til den værktøjskasse, alle virksomheder bør have for at værne sig mod cyberangreb.

Om Science to Business
Få et skud morgenvitaminer, når vi gennem en række morgenseminarer sætter fokus på koblingen mellem videnskab og erhverv under overskriften Science to Business.

Science to Business er lederes og teknologers fortrukne netværk til at holde fingeren på pulsen vedrørende teknologiske trends, der kan få betydning for deres forretning.

Science to Business er et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, Incuba, Aarhus Universitet AU Engineering og Erhverv Aarhus.


Dato:
16. september 2022

Tid:
Kl. 7:30 - 9:00

Sted:
INCUBA Navitas, Auditoriet
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

TILMELD DIG HER
Del dette