Gin & Tech

Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk for at hjælpe tidlige startups og founders videre? Så kom til Gin & Tech i INCUBA, hvor startups fra INCUBA og det aarhusianske startupmiljø pitcher for mentorer, investorer, virksomhedsledere og fagspecialister.

Arrangementet starter med en fokuseret startup-pitch-runde efterfulgt af G&T's og plads til uformelle samtaler og erfaringsudveksling.

Startups har mulighed for at præsentere deres produkter/services og etablere kontakt til mentorer, investorer, corporates og fagspecialister. Formålet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe
Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre professionelle med interesse i at dele ud af deres viden. Alt du skal medbringe er dit gode humør og dine bedste råd.

TILMELD DIG HER

Program
15.00: Velkomst
15.15: Pitchrunde

RE-LIFT
Re-Lift er et hjælpemiddel, der placerer den ældre og svækkede borger i den rette position under toiletbesøg. Re-Lift skaber dermed både menneskelig og samfundsøkonomisk værdi ved at mindske følgesygdomme som konsekvens af en forkert toiletstilling.

ANZARO
Anzaro laver apps, der har som ambition at hjælpe både mennnesker og naturen. Deres første app kan påvirke det underbevidste sind gennem selvindspillede affirmationer, der gentages, mens man sover. For hver syvende session, som brugerne gennemfører, planter Anzaro et træ. Således har founder Ibo Yildirim og partnere nu plantet mere end 7000 træer indtil videre.

Lind Vest
Lind Vest udvikler en app, som har til hensigt at simplificere muligheden for hurtig sparring på hverdagsvalg, dilemmaer og spørgsmål.

Monto Rent
Lej alverdens med én app! Lej værktøj til renovering, grej til sport, udstyr til rejse og gadgets til fest. Vi drømmer om at optimere ressourceudnyttelse, hvillket vi hver dag arbejder på at gøre til virkelighed.

Breakthrough Biotech
Breakthrough Biotech har skabt et nyt antibiotikum, der kan anvendes i behandlingen af de 750.000 dødsfald, som hvert år skyldes infektioner med multiresistente bakterier. Det nye antibiotikum forventes at kunne forhindre mere end 85 % af dødsfaldene.

RoboE
RoboE er en teknisk løsning til et menneskeligt, socialt og samfundsmæssigt problem. Det er et nyt, specialproduceret robothoved, som gør at små og mellemstore smedevirksomheder kan automatisere deres gevindskæringsprocesser, som i dag udføres med manuel arbejdskraft i dårlige arbejdsstillinger. RoboE har udmærket sig dels som vinder af DM i entrepreneurship 2022, samt som bedste danske virksomhed til Intel® Al Global Impact Festival 2022.

Vanebrudspalæet
Thomas VovemoD Lütken og teamet i Vanebrudspalæet arbejder på at digitalisere deres vanebrudsmetode Habitura, så ledere, medarbejdere og borgere kan opnå "superkræfter" under vigtig nytænkning og forandring. Efter udvikling og test er online-softwaren habitura.com godt afsted på sin første store mission, nemlig at involvere tusindvis af mennesker i at bryde klimavaner.

O-Robotics
Ukrudt, alger, mos og flisepest er en evigt tilbagevendende hovedpine og derfor ønsker O-Robotics at udvikle en robot, der kan rense terrasser og indkørsler automatisk. Ved hjælp af kamera og billedgenkendelse kan robbotten selv kan identificere hvad der skal renses samt afgrænsninger, så der ikke behøves kantledning eller afskærmning.


15.45: Networking / uformel sparring
17.00: Tak for i dagØNSKER DU AT PITCHE SOM STARTUP?
Kontakt Louise Jensen, Customer & Communications Coordinator: lkj@incuba.dk / 6014 4888

Dato:
6. december 2022

INCUBA Pier Venue
1. etage, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

Har du spørgsmål?
Skriv til komm@incuba.dk
Del dette