Vækstugen 2021

I uge 35 tager Vækstfonden på tur i hele Danmark, når de afholder en række events om, hvordan vi sammen kan fremme grøn vækst i hele landet i lyset af coronakrisen.

Dialog og samarbejde er nogle af de vigtigste værktøjer, vi har, når vi skal genstarte efter coronakrisen og sikre, at vi får udnyttet de mange potentialer, de lokale styrkepositioner har. Derfor inviterer Vækstfonden til samtale om emnet. Det sker til i alt fire arrangementer, der skal sætte gang i inspiration og nye samarbejder på tværs af geografi.

Turen går forbi Randers, Kolding, Ringsted og Lyngby og skal samle virksomheder, finansieringspartnere og samarbejdspartnere til dialog.

På dagen kan man få en snak om, hvordan vi sikrer de bedste rammer for virksomheder i hele landet.

Programmet består af en række oplæg og debatter med inspirationstalere og kendte lokale erhvervsfolk, som i den grad er lykkedes med deres virksomhed og den grønne omstilling. Vækstfondens bestyrelsesformand Tue Mantoni vil også dele sit perspektiv på samfundskontrakten og de markedstendenser, som vi ser ind i post-corona.

Arrangementerne afholdes fra kl. 12.00-17.00, hvor der foruden oplæg, inspiration og debat også byder på frokost samt siges farvel og netværkes med et glas vin/øl eller kaffe.

Programmet opdateres løbende på siden her: https://vf.dk/events/


Dato:
2. september 2021

Vækstugen afholdes på følgende datoer og lokationer:
  • Mandag 30.8.21: Ringsted Kongrescenter
  • Tirsdag 31.8.21: DTU Lyngby
  • Onsdag 1.9.21: Værket i Randers
  • Torsdag 2.9.21: Comwell Kolding

Tid:
Kl. 12:00 - 17:00

TILMELD DIG HER
Del dette