IoT Award 2021

Nordic IoT Centre ved FORCE Technology og Alexandra Instituttet, den nationale digitale klynge DigitalLead, EOT - Electronics of Tomorrow, DI Digital og Ingeniøren præsenterer en ny pris i Danmark - Årets bedste IoT-løsning.

Formål og baggrund
Med denne pris sættes der fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder: evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for gennem digitalisering at øge velfærden, bæredygtigheden og livskvaliteten i samfund og virksomheder til glæde for os alle.

2021 bliver det første år, hvor årets bedste IoT-løsning kåres - men ikke det sidste. Hensigten er at skabe en årlig tilbagevendende begivenhed, der kan inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, det være sig løsningsejerne, slutbrugerne eller IoT-leverandørerne.

Tidsplan
Vinderen af årets bedste IoT-løsning afsløres d. 1. september 2021 ved en kåringsceremoni, der afholdes på elektronikmessen – Electronics of Tomorrow – i Herning Messecenter. Forud er gået en grundig indstillings- og bedømmelsesproces, der skydes i gang 1. juni 2021.

De 3 kandidater udvælges af en dommerkomité baseret på de indkomne skriftlige indstillinger. Det er også dommerkomitéen der i august måned gennemfører en evaluering af de 3 udvalgte kandidater og udpeger den endelige vinder.

Dato:
1. september 2021

Tid:
Kl. 11:00 - 12:00

Sted:
MCH Herning Messecenter

LÆS MERE HER
Del dette