Gin & Tech - online edition

Gin & Tech danner ramme om uformelle samtaler mellem startups, mentorer og investorer. Målet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Vi glæder os til igen at invitere til online Gin & Tech i INCUBA!

Modellen vil være, at de pitchende startups pitcher for alle deltagere efter tur, hvorefter hver startup vil have en særskilt session, hvor mentorerne kan droppe ind efterfølgende for en dialog og med et par gode råd.

Mentorerne:
Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere, domæneeksperter og andre professionelle med interesse i at dele ud af viden og hjælpe nye virksomheder på vej. Alt, du skal medbringe, er dit gode humør og dine bedste råd.

Program:
15.00 Velkomst - Ann Marie Søborg Karkov og Lasse Chor
15.05 pitch á 2-3 min
15.30 Afrunding af plenum session
15.30 Separate sessions med hver startup, som mentorer kan zappe ind og ud af
17.00 Tak for i dag

Startups:
  • AIyou: En digital platform med et lag af kunstig intelligens, som i fremtiden skal gøre det muligt for den fremtidige generation at samtale med den tidligere generation.
  • Whistleblowersoftware.com: Grundet EU regulativer skal alle virksomheder med over 50 ansatte have et whistleblower-initiativ i virksomheden. Whistleblower software gør dig compliant med de nye regulativer.
  • Bark: Bark er en game-changing ny spiller på markedet for hudpleje for mænd.

Vi opdaterer løbende listen med startups.

For nærmere information:
Kontakt Ann Marie Søborg Karkov på amk@incuba.dk
Dato:
18. marts 2021

Tid:
Kl. 15:00 - 17:00

Sted:
Online

REGISTRER DIG HER
Del dette