Gin & Tech - online edition

Gin & Tech giver startups mulighed for at pitche foran mentorer og investorer. Målet er at give dem feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe fremtidige samarbejder og investeringer.

Vi glæder os til igen at invitere til online Gin & Tech i INCUBA!

Vi gentager formlen fra sidst, hvor alle alle startups først pitcher i plenum, hvorefter de enkelte startups tildeles hver deres eget virtuelle breakout room, hvor deltagerne kan droppe ind efterfølgende for en dialog og et par gode råd.

Modellen vil være, at de pitchende startups pitcher for alle deltagere efter tur, hvorefter hver startup vil have en særskilt session, hvor mentorerne kan droppe ind efterfølgende for en dialog og med et par gode råd.

Mentorerne:
Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere, domæneeksperter og andre professionelle med interesse i at dele ud af viden og hjælpe nye virksomheder på vej. Alt, du skal medbringe, er dit gode humør og dine bedste råd.

Program:
 • 15.00 Velkomst - Ann Marie Søborg Karkov og Lasse Chor
 • 15.05 pitch á 2-3 min
 • 15.30 Afrunding af plenum session
 • 15.30 Separate sessions med hver startup, som mentorer kan zappe ind og ud af
 • 17.00 Tak for i dag

Startups:
 • SEBELEX: A legal tech startup that is set out on a mission to ensure equal access to legal knowledge, locally, nationally and internationally motivated by the SDG-goals no. 10 and no. 16. We are executing on this by turning law into equations through digital and technological tools. Currently, our focus is on developing a legal chatbot.

 • Kanpla: Online kantineplatform

 • Skærsliberen: Skærsliberen.dk er sat i verdenen for at Hr. & Fru. Danmark kun skal gå et sted hen, når de skal bruge en knivsliber i deres lokalområde. Ligeledes er vi til for, at dem, der kan slibe knive rundt i det ganske danske land, kan få omsat deres håndværk og ekstra tid til ”lommepenge”. Vi er, hvad Happy Helper er for privat rengøring, og hvad Uber er for privat transport.

 • AIyou: En digital platform med et lag af kunstig intelligens, som i fremtiden skal gøre det muligt for den fremtidige generation at samtale med den tidligere generation.

 • Whistleblower Software: Grundet EU regulativer skal alle virksomheder med over 50 ansatte have et whistleblower-initiativ i virksomheden. Whistleblower Software gør dig compliant med de nye regulativer.

 • Bark: Bark er en game-changing ny spiller på markedet for hudpleje for mænd.

 • Ægte Studio: Ægte Studio er et designkollektiv med base i Danmark. Vi producerer 100 % økologiske, bæredygtige og veganske 'poptails'. En 'poptail' er resultatet af en fusion mellem det sofistikerede håndværk fra cocktails og de forfriskende træk ved en klassisk alcopop. Målet er at revolutionere alkoholbranchen, ved at tage det bedste fra forskellige produkttyper og lave alt som det burde være: naturligt, økologisk og bæredygtigt. Det er alkohol med god samvittighed.

Vi opdaterer løbende listen med startups.

For nærmere information:
Kontakt Ann Marie Søborg Karkov på amk@incuba.dk
Dato:
18. marts 2021

Tid:
Kl. 15:00 - 17:00

Sted:
Online

REGISTRER DIG HER
Del dette