Gin & Tech

Kom med til årets sidste Gin & Tech i INCUBA torsdag den 9. december.

Har du mod på at dele ud af viden, erfaringer og netværk for at hjælpe tidlige startups og founders videre?

Så tilmeld dig Gin & Tech i INCUBA den 9. december 2021.

Vi byder traditionen tro på fri bar, spændende startups og nye bekendtskaber i INCUBA Pier Venue. Ingen gløgg - men masser af kolde G&T's.

Det eneste, du skal medbringe, er dit gode humør, dine bedste råd og din mentale rolodex - klar til at pay it forward.

Koncept
Gin & Tech giver startups og spirende founders mulighed for at trykprøve forretningsmodeller- og idéer, teste pitchfærdigheder og netværke med potentielle mentorer, investorer og corporates.

Konceptet er enkelt og uhøjtideligt. Vi indleder med en kort pitchrunde, hvor startups kan præsentere sig og opridse aktuelle udfordringer. Herefter gives bolden op for uformelle samtaler, sparring og erfaringsudveksling.

Formålet er at opdyrke netværk og give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe
Mentorer, investorer, virksomhedsledere, fagspecialister og andre professionelle med interesse i at dele ud af viden og netværk for at hjælpe nye virksomheder på vej.


TILMELD DIG HER

Program
15.00: Velkomst
15.15: Pitchrunde
15.45: Networking / uformel sparring
17.00: Tak for i dag

STARTUPS

Akusis
Ca. 25% af den danske befolkning ml. 20-89 år har forhøjet blodtryk, hvoraf 50 % ikke selv ved det. Akusis har opfundet et automatiseret og let anvendeligt blodtryksapparat til måling i både hjemmet og klinikken, som understøtter automatisk dataoverførsel til klinikken..

Eachthing
Eachthing har en klar vision om at skabe transparens i et moderne fødevaremarked, hvor det kan være svært for den enkelte forbruger at gennemskue, hvad forskellige produkter egentlig består af. Med udgangspunkt i en intelligent software kan du med Eachthing app’en skanne mere end 45.000 produkter og få informationer om eksempelvis mærkninger, CO2-aftryk med mere. www.eachthing.com

Mercura
Mercura laver visuelle produktkonfiguratorer i 2D eller 3D, hvor kunder og samarbejdspartnere kan customize et produkt online og anmode om at få et tilbud. Produktet kalder vi for Mercura Config og fungerer som et super salgsværktøj for alle virksomhed med mere komplekse produkter. Af seneste cases kan der nævnes en konfigurator til legepladser, legehuse, kuglepenne, gittermaster samt plakater. www.mercura.dk

GreyWaterSolution
GreyWaterSolution har udviklet et brusesystem, som genanvender 70% af badevandet til toiletskyl. Det er rigtig godt for miljøet og pengepungen. Det er et stand-alone system, som henvender sig til nybyg og badeværelsesrenoveringer. Det består af en patenteret sensor, som kan analysere vandets renhed. Er vandet fin kvalitet pumpes det til en buffertank og videre til toilettet. www.greywatersolution.dk

FitCube
FitCube har udviklet et koncept, som gør det muligt at etablere moderne fitnessfaciliteter på steder, hvor almindelige fitnesscentre ikke ser et tilstrækkeligt kundegrundlag. Baseret på et mobilt og automatiseret self-service-koncept kan FitCube tilbyde selv mindre byer deres eget fitness.

Videolink
Videolink er en slags “Facetime til TV” uden brug af manuelle betjeningsremedier, såsom tastatur, mus eller fjernbetjening. Vi kalder det “High Tech to Low Tech people". Der tilsluttes en lille Videolink mikro-computer og webkamera til modtagerens TV. Den som ringer op kan så “fjernstyre” modtagerens TV uden at vedkommende skal foretage sig noget fysisk for at modtage et videoopkald. www.videolink.dk

ØNSKER DU AT PITCHE SOM STARTUP?
Kontakt Christoffer Kirkegaard Jakobson, Head of Acceleration: ckj@incuba.dk / 4052 6166Dato:
9. december 2021

INCUBA Pier Venue
1. etage, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

Har du spørgsmål?
Skriv til komm@incuba.dk
Del dette