Cash is King

Sammen med en en række toneangivende lånegivere, rådgivere og iværksættere deler INCUBAs CEO, Mai Louise Agerskov, gode råd om kapitalrejsning. Eventet er gratis for INCUBAs lejere.

Hvordan søger man kapital? Hvor søger man den? Mange virksomheder står i en situation, hvor de har svært ved at finde rundt i mulighederne for at rejse kapital. CONNECT Denmark og Dansk Erhverv inviterer til det landsdækkende event Cash is King, hvor der sættes fokus på barriererne ved kapitalrejsen og giver indblik i de mange muligheder, der er for kompetent rådgivning i forbindelse med kapitalrejsning.

Dagen inkluderer et strategisk SPRINGBOARD®, hvor Brian Mikkelsen, Rolf Kjærgaard, Sidsel Hougaard og Liselotte Stokholm vil diskutere, hvordan vi bedre kan hjælpe danske virksomheder på deres rejse mod kapital.

Dagen afsluttes med et breakout, hvor du har mulighed for enten at høre mere om startup-kapital eller scaleup-kapital. Her vil du møde nogle toneangivende og interessante iværksættere, der fortæller om deres kapitalrejse, samt få eksperternes råd - bl.a. fra Mai Louise Agerskov, adm. direktør i INCUBA.

Cash is King afholdes i samarbejde med Dansk Erhverv, EY, DanBAN og Vækstfonden.

Hvis du er medlem eller partner med CONNECT, er arrangementet gratis.
Som lejer i INCUBA er arrangementet også gratis. Rabatkode får du ved at kontakte Anette.

”Målet med Cash is King er at sætte fokus på barriererne ved kapitalrejsning, ruste Danmarks startup og SMV’er til at blive bedre til at navigere i kapitalverden og fortælle om de mange muligheder, der er for kompetent rådgivning i forbindelse med kapitalrejsning”, udtaler Palle Riismøller, direktør CONNECT Denmark.
Dato:
25. marts 2021

Tid:
Kl. 14:00 - 16:00

Sted:
Online (Zoom)

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER
Del dette