Vækstgruppe: Forstå salg - forstå dine kunder

Intet salg – ingen virksomhed. Så banalt kan det siges. Men det kan være svært at føre ud i livet. Erhvervshus Midtjylland kan hjælpe dig på vej med denne vækstgruppe.

I denne vækstgruppe vil du få styrket din salgsstrategi, din forståelse for kunden og din egen rolle som sælger. Du vil møde andre iværksættervirksomheder, der kan give dig stærk sparring og et netværk efterfølgende. Vi kommer til at arbejde dialogbaseret, interaktivt og praksisnært. Du får opgaver imellem alle moduler, som vi gennemgår efterfølgende. Vi skaber et fortroligt rum, hvor erfaringsudveksling, netværk og forretningsudvikling er naturlige elementer.

Når du har deltaget i vækstgruppen, har du fået: en effektiv træning i din pitch, samt en grundig introduktion til AIDA modellen. Og du får sat ord på din salgsstrategi og målsætning.

Program

Salg og kunderelationer
Vi skaber forståelsen for begrebet afsætning/salg, mål og strategi. Konkret skaber vi dit salgs-DNA. Det gør vi ud fra værdier, holdninger og potentiale.

GO-To Market og Salgsstrategi
Med udgangspunkt i teori og praksis, ser vi på markedet og kunderne før, under og efter salget. Vi dykker ned i kold kanvas, netværk, personligt fremmøde, brochurer, social selling, kundereferencer og 5-trinsmodellen til salg over telefonen.

Personlig salg - den proaktive og attraktive sælger
Vi sætter fokus på dialogbaseret kommunikation. Lær at lytte, mens du sælger. Vi træner spørgeteknik med udgangspunkt i øvelser og ser på forskelle mellem ”new bizz” og eksisterende kunder.

Din virksomhedspitch
Vi træner din korte, præcise pitch, så det huskes. AIDA-modellen introduceres, og vi træner kropssprog og fremtoning, så vi lærer at indtage rummet. Endelig laver vi beskrivelser af din salgsstrategi og målsætning samt evaluerer og definerer, hvordan du arbejder videre herfra.Målgruppe og pris
Deltagelse koster i alt 4.000 kr. ex moms., som betales til LIVA Consult. Men du kan søge om tilskud på 3.000 kr. hos Erhvervshus Midtjylland. Derfor er den reelle pris 1.000 kr. ex. moms.

Du kan deltage, hvis dit CVR-nr. er under 3 år og registreret i region Midtjylland.
Dato:
27. januar 2021

Opstart:
27. januar 2021 kl. 9:00 - 15:00
Se alle datoer på nedenstående link

Sted:
Ecopark
Bautavej 1A
Århus V

Tilmeldingsfrist:
20. januar

TILMELD DIG HER
Del dette