Science to Business: Blockchain

Hvad er blockchain og hvad kan det? Morgenseminar den 6. december om en af tidens mest hypede teknologier.

Hvad er blockchain og hvad kan det? Få indblik i en banebrydende teknologi med stort potentiale.

Følsom information, transaktioner og dokumenter sendes og deles konstant på internettet. Med disse bevægelser følger dog også en risiko for kopiering, forfalskning og svindel. Dette kan blockchain dæmme op for ved at skabe sikkerhed i usikre processer.

Professor Jesper Buus Nielsen er leder af Concordium Blockchain Research Center på Aarhus Universitet. Centret udvikler med udgangspunkt i forskning Concordium Blockchain Network, som er en tredje generations blockchain, som har fokus på bl.a. energieffektivitet, hastighed og databeskyttelse.

Mads Clemmensen er Blockchain Specialist hos Danske Bank, hvor han har ansvar for blockchain-projekter på tværs af organisationen. Hør hvordan teknologien bruges i finansverdenen samt de praktiske og forretningsmæssige udfordringer, som er forbundet med at implementere blockchain. Mads Clemmesen introducerer os også til andre branchers anvendelsesmuligheder af blockchain.

TILMELD DIG HER

Indhold og program
  • Morgenkaffe
  • Velkommen til Science to Business v/ Poul Nielsen, områdedirektør, Danske Bank
  • Oplæg v/ Jesper Buus Nielsen, professor på Institut for Datalogi, Aarhus Universitet
  • Oplæg v/ Mads Clemmensen, Blockchain Specialist, Danske Bank
  • Spørgsmål
  • Tak for i dag

Tid og sted
Fredag d. 6. december
Kl. 7.30 - 9.00

Danske Bank
Jægergårdsgade 101B
8000 Aarhus C

Science to Business er et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, INCUBA, Aarhus Universitet AU Engineering, Aarhus Maskinmesterskole og Erhverv Aarhus. Med indlæg fra videnskaben og forretningsverdenen belyses aktuelle og relevante emner. Møderne afholdes på skift hos INCUBA, Danske Bank og PwC. Målgruppen for Science to Business er ledere, ejere, forskere, undervisere og studerende.
Dato:
6. december 2019

Del dette