Fremtidens forretningsmodeller er her allerede

Fremtidens forretningsmodeller er servicebaserede. Kom på forkant med udviklingen til dette Aarhus Investor Seminar i Danske Banks nye domicil på Sydhavnen.

De traditionelle forretningsmodeller er under pres.

Software-as-a-Service var i 2018 og 2019 den suverænt mest populære forretningsmodel blandt europæiske investorer og udgør rygraden i nogle af verdens hurtigst voksende virksomheder.

Udviklingen skubbes i høj grad frem af kunderne, der i dag efterspørger fleksible services og produkter frem for ressourcekrævende projekter. Det gælder på tværs af brancher og virksomhedstyper.

SaaS har været den største drivkraft for skiftet til servicebaserede forretningsmodeller i alt fra timebaserede konsulentforretninger til gamle industrivirksomheder. Flere og flere produkter, teknologier og ydelser leveres i dag via cloud-tjenester, hvor forretningspotentialet er enormt. Men det stiller store krav til investorer, ledere og forretningsudviklere, hvis potentialet skal indfries.

Kom med, når Danske Bank og Aarhus Investor Summit sætter spot på nye forretningsmodeller i en traditionel verden d. 8. januar.

TILMELDING VIA EVENTBRITE

Program

15.00 | Registrering
15:15 | Velkomst v. Danske Bank

15:20 | Jesper Munkholm, CEO i SaaSters
Indblik i X-as-a-Service-forretningsmodeller og deres betydning for danske virksomheder – fra helt traditionelle industri virksomheder til timebaserede konsulent- og rendyrkede it-virksomheder.

15:40 | Morten Bisgaard, CEO og co-founder af Players 1st
Om virksomhedens transformation fra konsulentvirksomhed med lokalt potentiale til global SaaS-virksomhed: Hvordan og hvorfor? Hvad var de største udfordringer? Hvad skal man som investor, ejer og leder være opmærksom på?

16:00 | Henrik B. Sørensen, Associate Professor på Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet
En indføring i den seneste forskning inden for nye forretningsmodeller og de virksomhedsformer, der udspringer af denne udvikling.

16:20 | Networking
17.00 | Tak for i dag

Tid og sted
8. januar 2020 kl. 15.00
Arrangementet finder sted i Danske Banks nye domicil i Aarhus.
Jægergårdsgade 101B, 8000 Aarhus C

Målgruppe
Investorer, iværksættere, virksomhedsledere og forretningsudviklere. Seminaret afholdes som en del af Aarhus Investor Summit. Alle interesserede er velkomne. Det kræver blot tilmelding.
Dato:
8. januar 2020

Kontaktperson
Christian Bjerggaard Jørgensen cbj@incuba.dk | 2621 6865
Del dette