COMPANIES

OUR THREE LOCATIONS HOUSE ALMOST 200 COMPANIES

Below you can find more information about all the companies in INCUBA distributed among our three clusters; Cleantech at Navitas, IT at Katrinebjerg and Health at Skejby.
Alle Skejby Katrinebjerg Navitas StartupLab
& friends

& friends

INCUBA Navitas
Hos & friends hjælper vi dig, både med at finde de bedst kvalificerede kandidater til dine ledige stillinger og med at udvikle og optimere din forretning. Vi finder topkvalificerede kandidater til ledige stillinger hos vore kunder.

87321600 friends|friends.dk https://www.friends.dk/
2BM

2BM

INCUBA Katrinebjerg
2BM er et af de førende nordiske konsulent- og softwarevirksomheder inden for områderne mobile løsninger og SAP HCM. 2BM tilbyder bl.a. løsninger inden for: Talent management, organisationsstyring, projektledelse, tid & løn etc.

35555575 ijn|2bm.com www.2bm.com
3BB Group A/S

3BB Group A/S

INCUBA Katrinebjerg
3BB Group A/S, specialiseret i salg og rådgivning af boligrenoveringsløsninger til private boligejere. Vi tilbyder kunderne at købe produkter og serviceydelser online såvel offline. Selskabet har en række salgskanaler der er differentieret efter produktkategorier samt kundesegmenter.

kk|3bb.dk www.3bb.dk
3PART A/S

3PART A/S

INCUBA Navitas
3PART udvikler produkt- og servicetilbud på tværs af en række brancher med særlig ekspertise inden for health care, clean tech og den offentlige sektor. Virksomhedens tilgang til innovation er en hybrid af kundeindsigt, design og forretningsstrategi.

22131343 simon|3part.com www.3PART.DK
A/S Cosesy Ltd

A/S Cosesy Ltd

INCUBA Katrinebjerg
Cloud connection from smartphone to gadget. Internet monitoring and remote control of sensors. - See status - Be alerted - Set up timers - Make your own rules App’s for - Household appliances - Burglar alarm systems - Healthcare - Etc. The COSESY IOT Cloud adds value to existing prod

87704900 hhv|cosesy.com http://www.cosesy.com
Accelerace

Accelerace

INCUBA Katrinebjerg
Accelerace er et dansk acceleratorprogram for de mest lovende iværksættere. Over et 5-måneders forløb rådgiver Accelerace virksomheder til vækst gennem hjælp fra konsulenter, camps og netværk. Siden 2008 har Accelerace spottet & trænet mere end 265 startups, hvor 88 % stadig er på markedet i dag.

25458430 csk|accelerace.dk www.accelerace.dk
Actua

Actua

INCUBA Navitas
Actua leverer software udviklingsprojekter og konsulent assistance. Vi har en agil og værdiskabende tilgang til samarbejde

70277272 niels.koldso|actua.dk actua.dk
Agile 360 A/S

Agile 360 A/S

INCUBA Navitas
Agile 360 A/S er et udviklingsfirma indenfor medicoteknik branchen. Firmaet er stiftet i september 2015. Dets formål er at udvikle en ny type selvkørende kørestol. Udviklingen er baseret på et patentansøgt kørestel, der er udviklet af Mads Bendt, Bendt ApS.

86205005 info|agile360.dk www.agile360.dk
Apidemia IVS

Apidemia IVS

INCUBA Katrinebjerg
Apidemia is a software consulting and development company dedicated to excellency and the good use of technology. The main services provided by the company are: consultancy and system architecture, API development and management, big and small data analysis and mobile app development.

mara|apidemia.dk www.apidemia.com
Arcedi Biotech ApS

Arcedi Biotech ApS

INCUBA Skejby
ARCEDI er en dansk Biotech virksomhed, udvikler teknologier og metoder til påvisning og diagnosticering af sjældne kræftceller, samt metoder som skal erstatte moderkagebiopsier med blodprøver.

29641545 ps|arcedi.dk www.arcedi.com
Aros Applied Biotechnology

Aros Applied Biotechnology

INCUBA Skejby
AROS AB er en af Europas førende udbydere af genomiske services til pharma-industrien og universiteter. Ydelserne omfatter bl.a. DNA og RNA analyser, sample banking og bioinformatik.

70271170 info|arosab.com www.arosab.com
Arosii Information Systems A/S

Arosii Information Systems A/S

INCUBA Katrinebjerg
Arosii er et it-udviklingshus, der løser opgaver for danske og udenlandske virksomheder inden for områderne cleantech og sundheds-it. Spidskompetencerne omfatter bl.a.: Systemudvikling, systemintegration, dataopsamling samt præsentation af data.

70273010 leth|arosii.dk www.arosii.dk
Ascenta

Ascenta

INCUBA Navitas
Ascenta er en idéudviklingsvirksomhed og en Business Angel investor, der investerer i tidlige forretningskoncepter og medvirker i udvikling af virksomheder med innovative teknologiprodukter og talenter.

41193005 torben.hansen|ascenta.dk www.ascenta.dk
Assemble A/S

Assemble A/S

INCUBA Katrinebjerg
Assemble er et softwareudviklingshus, som tilbyder softwareløsninger til danske kommuner inden for digital forvaltning. Løsningerne bærer præg af brugerorienteret software med fokus på åbenhed, interoperabilitet og brugervenlighed.

70 23 70 74 loj|assemble.dk www.assemble.dk
Atcore

Atcore

INCUBA Katrinebjerg
Atcore er et digitalt konsulenthus, der via data, indsigt og teknologi, skaber størst mulig effekt, med mindst mulig risiko, på tværs af digitale kanaler og platforme.

60604444 cpc|atcore.dk Atcore.com
Balluff ApS

Balluff ApS

INCUBA Katrinebjerg
Balluff udvikler og producerer produkter, systemer og applikationer indenfor moderne sensorteknologi, herunder bl.a. identifikationssystemer, induktive og optoelektriske sensorer til fødevare-, packaging- og automationsindustrien, transducere til hydraulik- og processindustrien.

7023 4929 peter.petersen|balluff.dk www.balluff.dk
Bankdata

Bankdata

INCUBA Katrinebjerg
Bankdata er en af Danmarks største finans-it virksomheder med ca. 700 medarbejdere i Fredericia, Silkeborg, Århus og Indien. Vi udvikler konkurrencedygtige it-løsninger til nogle af landet største og dygtigste banker, som Sydbank og Jyske Bank, ud fra et krav om høj kvalitet og sikkerhed.

79242233 alo|bankdata.dk www.bankdata.dk
Be My Eyes

Be My Eyes

INCUBA Katrinebjerg
Be My Eyes is an iPhone app that lets blind people contact a network of sighted volunteers for help with live video chat.

info|bemyeyes.org http://www.bemyeyes.org/
Billetten

Billetten

INCUBA Katrinebjerg
Billetten A/S blev oprettet i 2005 ud fra ønsket om at samle kulturudbuddet i Danmark. Vi er udbydere af Danmarks andet største billetsystem og markedsleder indenfor teaterbranchen. Vi har i alt tre afdelinger, der ligger i Aarhus, Kolding og KBH.

87345621 soren|billetten.dk billetten.dk
BioNordika Denmark A/S

BioNordika Denmark A/S

INCUBA Skejby
BioNordica er nordens største distributør af life science produkter til forskningsindustrien. BioNordica repræsenterer et antal af verdens førende producenter inden for bl.a. Celle- og Molekylærbiologi, Instrument & Plast mm.

39562000 info|bionordika.dk www.bionordika.dk
Biotest Facility

Biotest Facility

INCUBA StartupLab
Preclinical contract research and colony management. Pharmacology research with disease models based on cell culture and rodents - pharmacokinetic and cancer models are our special expertise

20611911 clb|biotestfacility.com www.biotestfacility.com
Bjørn Christiansen

Bjørn Christiansen

INCUBA Skejby
Bjørn Christiansen Landinspektører rådgiver inden for planlægning og regulering af fast ejendom med fokus på muligheder for matrikulære ændringer. Rådgivningen vedrører alle ejendomstyper, f.eks. ejerlejligheder, parcelhuse og landbrugsejendomme.

86102066 akmm|landbjorn.dk http://landbjorn.dk/
Boozt.com

Boozt.com

INCUBA Katrinebjerg
Boozt.com er en fashion webshop med over 300 mærker til både kvinder, mænd og børn. Desuden driver Boozt.com webshops for ECCO og DAY Birget et Mikkelsen.

- san|boozt.com www.boozt.com
BrugtAlu ApS

BrugtAlu ApS

INCUBA Navitas
Vi har udviklet en beregner som klarer ALT for dig. Vil du gerne sælge et sæt fælge, så indtaster du blot, hvilken bil fælgene har siddet på og vores beregner finder frem til hjuldataerne på fælgene. Det samme gælder, hvis du gerne vil købe - så indtaster du blot din bilmodel eller nummerplade.

41672575 nn|brugtalu.dk www.brugtalu.dk
Buhl Mediation ApS

Buhl Mediation ApS

INCUBA Navitas
Buhl Mediation hjælper uenige parter i byggesager med at forebygge/løse indbyrdes konflikter. Mediation bruges når kontrakter indgås, når der er knas i et samarbejde og hvis et samarbejde afsluttes. Anne Buhl er jurist og har 20 års erfaring med konflikthåndtering og 13 år som erhvervsmediator.

71704445 anne|buhlmediation.com www.buhlbusiness.dk
Bürkert Contromatic A/S

Bürkert Contromatic A/S

INCUBA Navitas
Vi leverer magnet-, proces- og reguleringsventiler samt ventiler til opgaver med analyse og pneumatik. Vores produktprogram omfatter også feltbussystemer, sensorer og transmittere til måling og regulering af flow, niveau, tryk, temperatur, pH/ORP og ledningsevne, samt system løsninger.

40288410 aage.dam|burkert.com www.burkert.dk
C2IT

C2IT

INCUBA Katrinebjerg
C2IT arbejder med it hos virksomheder og organisationer inden for områderne Infrastructure, Business Solutions, Data Solutions, Management og Consulting. C2IT er kendt for at have fremragende konsulenter i tråd med det fundament virksomheden blev stiftet på: ”Kompetencen gør en forskel”.

72160777 ml|c2it.dk c2it.dk
Candor Simulation

Candor Simulation

INCUBA StartupLab
Contract research: Problem-solving based on mathematical modelling and computer simulation with focus on topics in biomedicine and logistics.

51360782 info|candorsim.dk www.candorsim.dk
CAPNOVA

CAPNOVA

INCUBA Katrinebjerg
CAPNOVA A/S er et investerings- og udviklingsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder. Vi kan investere op til 6 millioner kroner i et selskab.

87345890 mail|capnova.dk www.capnova.dk
Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser

Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser

INCUBA Skejby
Centret er en forsknings-, udviklings- og rådgivningsenhed ved Health, Aarhus Universitet. Centret består af en prægraduat og en postgraduat enhed rettet mod henholdsvis de sundhedsvidenskabelige uddannelser ved Aarhus Universitet og Videreuddannelsesregion Nord.

86205222 mette|medu.au.dk http://cesu.au.dk/
Charity24-7

Charity24-7

INCUBA Katrinebjerg
Charity24-7 vil på baggrund af en rendyrket disruption tankegang udvikle nye forretningsmodeller indenfor allerede kendte brancher, med det formål at kunne tilbyde høj kvalitets produkter og ydelser helt gratis, mod at ”kunderne” til gengæld donerer penge til velgørenhed.

nst|csr-t.com
Circle Consult

Circle Consult

INCUBA Navitas
Fra idé til produkt - Effektiv udvikling af elektronik og software Circle Consult er et udviklingshus, der tilbyder at implementere dine idéer – hurtigt og effektivt! HW design, PCB layout, software og HDL, mekanisk design, EMC- og miljø-test – og ikke mindst styring af projektet.

25328285 lr|circleconsult.dk www.circleconsult.dk
CLEAN

CLEAN

INCUBA Navitas
CLEAN er Danmarks førende grønne klyngeorganisation med mere end 170 medlemmer fra hele cleantech sektoren. Vi er en politisk og teknologisk neutral platform, hvor danske og udenlandske virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører udveksler viden og indgår nye samarbejder.

29730187 lau|cleancluster.dk www.cleancluster.dk
Clickmate ApS

Clickmate ApS

INCUBA Katrinebjerg
Clickmate APS er en software virksomhed, som tilbyder salgssystemet Clickmate CRM; et online værktøj, der opsamler salgsoplysninger om dine kunder til optimering af din online salgsindsats.

29444933 jakob|clickmate.dk www.clickmate.dk
CONNECT Denmark

CONNECT Denmark

INCUBA Katrinebjerg
CONNECT Denmark er en nonprofit forening, som via sit netværk af Danmarks dygtigste erhvervsfolk yder gratis rådgivning og sparring til iværksættere og virksomheder med ambitioner om at skabe vækst

23353599 steffen|connectdenmark.com www.connectdenmark.dk
Consulo ApS

Consulo ApS

INCUBA Katrinebjerg
Consulo er en konsulentvirksomhed, som udlejer softwarekonsulenter, der alle har en længere videregående uddannelse og 5-10 års erfaring. Konsulenter fra Consulo beskæftiger sig typisk med softwareudvikling og ledelse.

61601211 kontakt|consulo.dk www.consulo.dk
Courant Group ApS

Courant Group ApS

INCUBA Navitas
Courant er et danskejet forskningsbaseret konsulentfirma. Courant hjælper ledere med at få succes - i spændingsfeltet mellem teknologi, processer og mennesker - og eksempelvis med at hive benefits ud af investeringer og forandringer.

86205059 info|courant.dk www.courant.dk
Creative Vikings

Creative Vikings

INCUBA Navitas
We love apps and mobile development. By offering tailored apps, we strive for the best quality and experience in our work. This is also achieved by developing on all platforms in house.

23422233 contact|creativevikings.com www.creativevikings.com
Cruit Consult

Cruit Consult

INCUBA Navitas
Vi er en konsulentvirksomhed inden for Human Resources. Vores forretningsområder er: assistance til rekruttering af specialister og ledere, it projektassistance og karriererådgivning til privatpersoner - både dem i og udenfor job, der vil sætte mål

40855044 jph|cruitconsult.dk www.cruitconsult.dk
CUEX

CUEX

INCUBA Katrinebjerg
Vi kortlægger de samlede kontaktpunkter og kundeoplevelser på jeres kunders rejse med jeres virksomhed - både før, under og efter, de køber en vare eller service (Customer Journey Mapping). Formålet er at at designe rejsen, så den bliver så simpel, nem og værdfuld som overhovedet muligt.

20615150 susan|cuex.dk cuex.dk
CURA revision

CURA revision

INCUBA Navitas
Hos CURA revision kan vi hjælpe dig med en masse ting, der gør det lettere for dig at drive din virksomhed.

22629270 lene|curarevision.dk www.curarevision.dk
Cure4you

Cure4you

INCUBA Katrinebjerg
Cure4you er en online kommunikationsplatform til udveksling af sundhedsdata imellem borger og sundhedsprofessionelle. Cure4you giver et samlet overblik over helbredsdata og kommunikation med lægen.

49767000 henrik|cure4you.dk www.cure4you.dk
Dansk Center for Organdonation

Dansk Center for Organdonation

INCUBA Skejby
Dansk Center for Organdonation arbejder med den sundhedsfaglige indsats for organdonation fra afdøde. Centret samarbejder med landets hospitaler og intensivafdelinger om at sikre en optimal anvendelse af donorpotentialet

78450950 skejby.dco|rm.dk www.organdonation.dk
Delegate

Delegate

INCUBA Navitas
Baseret på moderne Microsoft teknologier som Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM og Microsoft Office 365 hjælper Delegate hver dag danske kunder med at få realiseret de forretningsmæssige værdier, der ligger i øget optimering af processer, bedre overblik og en ensartet brugeroplevelse.

53690300 mbw|delegate.dk www.delegate.dk
Den Midtjyske Iværksætterfond

Den Midtjyske Iværksætterfond

INCUBA Katrinebjerg
Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi primært i den midtjyske region. Fonden – som består af Socialfondsmidler fra EU - administreres af Nupark i Holstebro og investerer altid sammen med andre.

mif|nupark.dk www.nupark.dk
Dentalhuset

Dentalhuset

INCUBA Navitas
Dentalhuset er et innovativt, moderne og internationalt dental laboratorium, som har focus på den digitale scannings teknologi inden for Dental branchen. Dentalhuset udvikler desuden et helt unikt online bestillingssystem for tandlæger.

20167374 lp|dentalhuset.dk www.dentalhuset.dk
Digital Revisor

Digital Revisor

INCUBA StartupLab
Vi er en Digital Revisor og vi sætter erhvervsdrivende i stand til selv at udarbejde og indsende deres lovpligtige årsrapport. Du behøver ikke en revisor - Du kan sagtens selv Vi guider dig og med 5 steps er du i mål!

24946652 info|digitalrevisor.nu digitalrevisor.nu/
DITA Exchange

DITA Exchange

INCUBA Katrinebjerg
DITA Exchange er en uafhængig softwarevirksomhed og Microsoft partner, der har fokus på at skabe collaborative løsninger inden for tekninsk og ikke tekninsk dokumentation.

87345792 steffen.frederiksen|ditaexchange.com www.dita-exchange.com
Dot Marketing ApS

Dot Marketing ApS

INCUBA Katrinebjerg
Dot is an innovative marketing platform that harnesses the power of interactivity for powerful online content experiences.Content created with dot, helps you connect seamlessly with your audience, drive higher engagement, differentiate your brand and ultimately maximize your online returns.

31508108 casper|dot.vu www.dot.vu
Dronops Productions

Dronops Productions

INCUBA Navitas
Med avancerede droner som platform leverer Dronops Productions professionelle drone-løsninger indenfor bl.a. foto- og videooptagelse i en samlet totalløsning til en bred vifte af kommercielle formål.

30424574 christian|dronops.dk www.dronops.dk
Dynamics Property

Dynamics Property

INCUBA Katrinebjerg
Vi ønsker at være en aktiv og faglig kompetent partner i at udvikle vores kunders forretning med afsæt i at levere næste generation af ejendomsadministrationssystemer bygget i Microsoft Dynamics NAV.

22900898 per|dynamicsproperty.dk Dynamicsproperty.dk
easyNAV

easyNAV

INCUBA Katrinebjerg
Lad easyNav hjælpe din virksomhed med Dynamics NAV konsulent ydelser: Vi tilbyder overblik, vedholdenhed og professionel sparring med udgangspunkt i din virksomhed. ERP løsninger skal være et redskab for dig, der understøtter din forretning, og det er her vi kan gøre en forskel.

22494080 bmj|easynav.dk easyNAV.dk
EKF

EKF

INCUBA Katrinebjerg
EKF er Danmarks eksportkredit. Vi hjælper danske virksomheder med at gøre det muligt og attraktivt for andre at købe varer fra Danmark. Vi hjælper med at skaffe finansiering, og ved at forsikre virksomheder og banker mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande.

35462600 ekf|ekf.dk www.ekf.dk
Emvevi

Emvevi

INCUBA Navitas
Emvevi is an IT company creating and maintaining websites and apps, and providing IT consultation services for businesses.

42702050 felix|emvevi.com emvevi.com
Enversion

Enversion

INCUBA Navitas
IT virksomhed, der med sit softwareværktøj ’FAKTACENTER’, verificerer brugerdata fra datawarehouses og omsætter data til fakta og beslutningsstøtte for virksomheden.

70232620 lmg|enversion.dk www.enversion.dk
Falcon Invest A/S

Falcon Invest A/S

INCUBA Navitas
Dansk investeringsselskab med unik investeringsmodel. Både individuel og fælles formueforvaltning tilbydes på "no cure, no pay" basis.

71992880 info|falconinvest.dk www.falconinvest.dk
Faqtum M&A

Faqtum M&A

INCUBA Katrinebjerg
Faqtum er den foretrukne virksomhedsmægler blandt små og mellemstore ejer ledede danske virksomheder. Få et ærligt svar på om virksomheden kan sælges – og til hvilken pris. Personkredsen bag Faqtum har vurderet mere end 6000 danske virksomheder og gennemført mere end 100 transaktioner.

40959393 kb|faqtumma.dk www.faqtumma.dk
Fastrup Software ApS

Fastrup Software ApS

INCUBA Katrinebjerg
Fastrup Software er specialiseret inden for produktudvikling på Microsoft SharePoint platformen. Produkterne, som optimerer dokumenthåndtering og statistik i SharePoint, udvikles i samarbejde med kunder og sælges senere som færdige løsninger online.

87345539 lars|fastrup.dk www.fastrup.dk
Finnstoy.dk ApS

Finnstoy.dk ApS

INCUBA Navitas
Finn Støy, Business Development arbejder med forretningsudvikling for it-baserede virksomheder. Spidskompetencerne ligger inden for udarbejdelse af forretningsplaner, forretningsmodeller, go-to-market strategier samt styring af salgs og markedsføringsaktiviteter.

25460072 fs|finnstoy.dk www.finnstoy.dk
Fitmeal Takeaway

Fitmeal Takeaway

INCUBA StartupLab
Stiller du krav til den mad, du indtager? Ønsker du nemmere adgang til takeaway, der matcher din livsstil eller dit ernæringsmæssige behov? Fitmeal er en takeaway-portal, der hjælper dig med at finde frem til og bestille de retter, der matcher din foretrukne sunde livsstil eller behov.

70770055 info|fitmeal.dk fitmeal.dk
Flexys

Flexys

INCUBA Navitas
Flexys Design er en dynamisk virksomhed, der tilbyder byrumsinventar til det offentlige rum, herunder til parker og anlæg, gader og pladser.

70272929 mail|flexys.dk http://flexysdesign.dk/
Foamglas

Foamglas

INCUBA Navitas


30544544 peter.westergaard|foamglas.dk www.foamglas.com
FocusChina Aps

FocusChina Aps

INCUBA Katrinebjerg
FocusChina er en konsulent- og handelsvirksomhed med kontorer i Danmark og Shanghai, der hjælper danske virksomheder med at finde samarbejdspartnere i Kina, med det formål at øge virksomheders markedsposition og konkurrenceevne.

31776618 alice|focuschina.dk www.focuschina.dk
fotografhuset

fotografhuset

INCUBA Navitas
Fotografhuset arbejder med at levendegøre og visualisere virkelighedens historier. Hos os bestiller du ikke blot et foto, men får en professionel sparringspartner, som er med fra ideérne opstår og til de realiseres.

26184272 Info|fotografhuset.dk www.fotografhuset.dk
Frontread

Frontread

INCUBA Katrinebjerg
FrontRead leverer målrettede kurser, der træner både de fysiske forudsætninger for at øge læsehastigheden og formidler læring om læsestrategier og effektiv informationsbehandling i dagligdagen.

26821500 info|frontread.dk www.frontread.dk
Frontspeed

Frontspeed

INCUBA StartupLab
Frontspeed ApS løser it udviklings opgaver for nogle få faste kunder, samt udvikler, markedsfører og supporterer tre egne produkter.

61467097 mail|frontspeed.com http://www.frontspeed.com/
Furuno

Furuno

INCUBA Katrinebjerg
Furuno Environmental Technology Center (FETC) is a department under Furuno Danmark A/S. FETC provides pre- and post sales support to Furuno offices and agents primarly in the EMEA region in environmental application of Furuno sensors.

30697169 nej|furuno.dk http://www.furuno.dk/da/
Genau and More ApS

Genau and More ApS

INCUBA Katrinebjerg
Genau and More er specialister i at rådgive virksomheder inden for farmaceut- og life science branchen. Vi tilbyder services såsom: projekt management, analyse, change management og validering.

70279268 hjo|genauandmore.com www.genauandmore.com
Glovac ApS

Glovac ApS

INCUBA Skejby
Glovac er et dansk udviklingsselskab, der frembringer intelligente handskesystemer til BtB, traditionelle industrivirksomheder og virksomheder, der leverer 
varer og serviceydelser.

20203325 janerikvest.hansen|gmail.com www.glovac.dk
GML-HR

GML-HR

INCUBA Skejby


75528800 au|gml-hr.dk http://gmlhr-retail.dk/
Grumpy

Grumpy

INCUBA Navitas
Hos Grumpy får du faglig stærk, frisk og usødet hjælp af erfarne folk med en no bullshit tilgang til forretningsudvikling og kommunikation. Vi ser på din virksomhed eller organisation udefra, sætter fokus på udfordringer og muligheder, og flytter de rigtige mennesker i den rigtige retning.

40330757 anders.bach|grumpy.nu www.grumpy.nu
Gudrun Søgaard / Grafisk Designer

Gudrun Søgaard / Grafisk Designer

INCUBA StartupLab
Jeg brænder for at skabe design som giver mening for kundens målgruppe. Visuelle produkter med oprigtighed, som kunderne gerne vil identificere sig med. Hvor der lægges vægt på enkelthed og hvor der findes ind til kernen.

28779044 hello|gudrunsoegaard.dk gudrunsoegaard.dk
Heycon

Heycon

INCUBA Navitas
Heycon arbejder med udvikling af projekter og forretninger. Dette sker med fokus på potentialer relateret til energi, vand og ressourceudnyttelse. Ved succesfuld anvendelse af innovation, kompetencer og netværk skabes økonomisk værdi for samarbejdspartnere.

40138971 phk|heycon.dk
HLTV

HLTV

INCUBA Katrinebjerg
HLTV.org er verdens største site omkring den konkurrencemæssige side af spillet Counter-Strike. Spillet følges af millioner der går op i det som enhver anden sport som fodbold eller håndbold. Siden byder på alt fra nyheder, gallerier og forums til en avanceret statistiksektion.

61703371 per|lambaek.net www.hltv.org
Holm & Halby A/S

Holm & Halby A/S

INCUBA Skejby
Holm & Halby A/S er en af Danmarks førende udbydere af laboratorieudstyr. Holm & Halby har valgt at koncentrere os om markedets førende laboratorieudstyr. Derfor er vi altid up-to-date med innovative løsninger fra førende producenter verden over.

43269400 info|holm-halby.dk www.holm-halby.dk
Honeywell A/S

Honeywell A/S

INCUBA Katrinebjerg
Honeywell-HBS i INCUBA har aktiviteter inden for salg, projektering og service af bygningsautomation til større bygninger. Herunder styring og regulering af varme, ventilation, lys, adgangskontrol, alarm, overvågning mv.

+45 39555555 esben.lemming|honeywell.com www.honeywell.dk
Høg Kommunikation

Høg Kommunikation

INCUBA Navitas
Virksomheden er etableret i 2013 og samarbejder med en lang række dagblade, virksomheder og institutioner. Vores fornemste opgave er at levere troværdig journalistik, redaktionel kommunikation eller strategisk rådgivning, afhængig af opgavens karakter.

53501229 joergen|hoegkommunikation.dk www.hoegkommunikation.dk/
IFU

IFU

INCUBA Katrinebjerg
IFU bidrager med risikovillig kapital og rådgivning til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa. Investeringerne sker på et kommercielt grundlag i form af aktiekapital og lån til projekter med danske investorer eller interesser.

33637549 iba|ifu.dk www.ifu.dk
iLiving

iLiving

INCUBA Navitas


40631063 michael|iliving.dk http://iliving.dk/
IMS

IMS

INCUBA Katrinebjerg
Vi udvikler og implementerer digitale workflow- og dokumenthåndterings løsninger. Løsningerne optimerer de administrative processer indenfor bl.a. Fakturagodkendelse, Personalearkiv, ESDH og Digital Post. Vores kunder er både erhvervskoler og private virksomheder med en kompleks administration.

24499973 hp|imsoft.dk www.imsoft.dk
INEXSO ApS

INEXSO ApS

INCUBA StartupLab
INEXSO udvikler, producerer og sælger intelligente bokse, der giver tillid og tryghed et sted at bo. Boksen benyttes f.eks i forbindelse med nøgleudvekslinger inden for deleøkonomi industrien, ferieboliger, biludlejning og autobranchen.

25949698 info|inexso.dk www.inexso.dk
Innofactor

Innofactor

INCUBA Katrinebjerg
Innofactor A/S er, i de nordiske lande, et af de største Microsoft softwareudviklingshuse, der sigter mod længerevarende og værdiskabende samarbejde med kunderne.
Med 100 % fokus på Microsoft-platformen, arbejder Innofactor i dag med BI, CRM, SharePoint og Office365.

70263670 annette.lauth|innofactor.com www.innofactor.dk
invido

invido

INCUBA Navitas
invido tilbyder studerendes kompetencer til små- og mellemstore virksomheder på konsulentbasis. Vi rekruterer passionerede, intelligente og kreative studerende på sidste del af studiet. invido kan derved tilbyde efterspurgte kompetencer til en overkommelig pris.

28766181 casper|invido.dk www.invido.dk
ISO-Ware A/S

ISO-Ware A/S

INCUBA Katrinebjerg
ISO-WARE er en IT konsulentvirksomhed, som primært arbejder med proceslægning og processtyring. Specifikt kan vi bistå med: implementering af kvalitetssystemer, proceslægning og uddannelse af personale, samt tilpasning af software til virksomheden.

70220034 jo|iso-ware.dk www.iso-ware.dk
ITC ApS

ITC ApS

INCUBA Katrinebjerg
IT-Connect er en it-konsulent virksomhed. IT-Connect har kompetence til at håndtere en lang række forskelligartede opgaver indenfor informationsteknologiens brede spektrum. Med fokus på Microsoft Infrastruktur, Mail- samt Sikkerhedsløsninger.

20911691 lbl|itc.dk www.itc.dk
Iterators

Iterators

INCUBA Katrinebjerg
The ITerators er et konsulent firma, som rådgiver omkring Business Intelligence og implementerer SAP BI løsninger inden for alle forretnings områder. The ITerators hjælper kunderne på det strategiske, taktiske og operationelle niveau inden for BI

20550529 jwi|iterators.dk www.iterators.dk
it-forum

it-forum

INCUBA Katrinebjerg
It-forum er et vidensnetværk for alle typer private og offentlige virksomheder i Region Midt- og Syddanmark. It-forum afholder ca. 50 store og små netværksmøder om året, hvor du kan møde mennesker, der har det til fælles, at de tror på it som en vækstdriver for deres forretning.

87345660 bsf|itforum.dk www.itforum.dk
ITIDE A/S

ITIDE A/S

INCUBA Katrinebjerg
ITIDE er en it-virksomhed med fokus på udvikling, produktion og drift af internetløsninger. Vores hovedkompetence er udvikling af specialløsninger i .Net og i CMS-systemet Ajour CMS, som giver os mulighed for at levere og drifte stærke og fleksible websites og websystemer.

70274567 son|itide.dk www.ajourcms.dk
It-vest - samarbejdende universiteter

It-vest - samarbejdende universiteter

INCUBA Katrinebjerg
It-vest er et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Samarbejdets mål er at sikre en stadig udvikling af universiteternes it-uddannelser, så de er på forkant med it-udviklingen.

70276850 it-vest|it-vest.dk www.it-vest.dk
Jacob Pedersen Media

Jacob Pedersen Media

INCUBA StartupLab


53636652 jape|jacob-pedersen.com http://www.jacob-pedersen.com/
JAK Advokatfirma

JAK Advokatfirma

INCUBA Navitas
JAK Advokatfirma tilbyder juridisk bistand og rådgivning til virksomheder såvel som privatpersoner. Jeg har særlig fokus på erhvervs- og selskabsret, herunder iværksættere og nystartede virksomheder, som altid kan få en gratis konsultation.

40963206 jak|jak-advokatfirma.dk www.jak-advokatfirma.dk
JNSN Kommunikation

JNSN Kommunikation

INCUBA StartupLab
JNSN Kommunikation hjælper mindre virksomheder med at sætte de rigtige ord på forretningen. Ord der forbinder virksomheden med de relevante målgrupper og herigennem styrker virksomhedens salg. Ydelser: udvikling af virksomhedsidentitet, indholdsstrategi og tekstforfatning.

40629878 helena|jnsnkommunikation.dk jnsnkommunikation.dk
JYSK CTS A/S

JYSK CTS A/S

INCUBA Katrinebjerg
Vi er et godkendt Honeywell Systemhus og udfører alt fra nye projekteringer og installationer, til servicering af eksisterende anlæg. Vi tilbyder service på alle eksisterende anlæg, uanset fabrikat.

40778294 hh|jysk-cts.dk www.jysk-cts.dk
Kapacity A/S

Kapacity A/S

INCUBA Navitas
Kapacity leverer Data Warehouse og Business Analytics-løsninger i verdensklasse baseret på førende software fra Microsoft, TARGIT og IBM Cognos. Kapacity beskæftiger ca. 30 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus og Kolding

26309005 plc|kapacity.dk www.kapacity.dk
Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

INCUBA Skejby
KARL STORZ er en international virksomhed, der producerer og sælger medicinske instrumenter og udstyr til humanmedicinbranchen, veterinærbranchen og den industrielle sektor. KARL STORZ produktportefølje dækker over mere end 8000 produkter.

45162600 karima.damsted|KarlStorz.dk www.karlstorz.com
Kastrup Concepts

Kastrup Concepts

INCUBA StartupLab


gkn|gkn.dk
Klinisk Institut

Klinisk Institut

INCUBA Skejby
Instituttet har ansvaret for forskning på Aarhus Universitetshospital og regionens øvrige hospitaler, inkl. præ-hospitalet. Derudover har instituttet det overordnede ansvar for kandidatdelen af lægeuddannelsen og den molekylærmedicinske uddannelse.

89495501 jben|ki.au.dk www.ki.au.dk
Knowledge Design

Knowledge Design

INCUBA Navitas
Knowledge Design tilbyder rådgivning, uddannelse og certificering i projektledelse, udvikling af projektkultur, teamudvikling, facilitering og coaching. Kundeporteføljen indeholder globale energivirksomheder, kommuner, iværksættere, små- og mellemstore virksomheder, foreninger m.m. Se hjemmeside

22416264 kirsten|knowledgedesign.dk www.knowledgedesign.dk
KONstruct

KONstruct

INCUBA Navitas
Vi beskæftiger os primært med ejendomsudvikling i Aarhus og København. Vi fokuserer på opkøb, projektudvikling, projektstyring samt udlejning eller videresalg, mens selve byggeopgaven søges løst i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere fra rådgiver- og entreprenørbranchen.

24526600 ov|konstructgroup.dk www.konstructgroup.dk
Kontorkoncept A/S

Kontorkoncept A/S

INCUBA Navitas
Kontorkoncept er skabt på baggrund af ønsket om at gøre salg af møbler mere enkelt. Vi har ingen dyre showrooms eller lagere, men tilbyder kvalitetsmøbler via vores webshop, www.kontorkoncept.dk,til erhvervslivet, offentlige institutioner og undervisningssektoren til den helt rigtige pris.

21931217 LJM|kontorkoncept.dk www.kontorkoncept.dk
Kramer's Is ApS

Kramer's Is ApS

INCUBA StartupLab
Kramers is er lavet på økologisk mælk og kun de bedste råvarer. Vores protein er af højeste kvalitet, da det er vigtigt for en god konsistens. Der benyttes ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller sødemidler. Isen er produceret i Danmark på Aabybro mejeri.

30265287 info|kramers-is.dk http://kramers-is.dk/
Kristian Skipper-Pedersen

Kristian Skipper-Pedersen

INCUBA Navitas
Kristian Skipper-Pedersen Advokatfirma er en moderne klientfokuseret advokatvirksomhed, hvor værdiskabelse for klienten altid er i fokus. Vi udmærker os ved en stærk kommerciel forståelse, som er baseret på både uddannelse og praktisk erfaring.

8620 501 ksp|kspa.dk www.kspa.dk
KuCon ApS

KuCon ApS

INCUBA Katrinebjerg
KuCon er specialist inden for projektsalg, konceptsalg og løsningssalg til både den offentlige og private sektor.Herunder udarbejdelse af SKI Udbud og EU udbud(sbesvarelser). KuCon kan også understøtte virksomheders salgsstrategi og implementering, så denne føres konkret ud i livet.

+45 23862368 lars|kucon.dk www.kucon.dk
LEAD - enter next level

LEAD - enter next level

INCUBA Navitas
LEAD – enter next level er et konsulenthus med speciale i udvikling af effektiv ledelse og af organisatoriske ledelsessystemer. Vi har speciale i Leadership Pipeline, ledelsesevalueringer, trivlsesmålinger og ledergruppeudvikling.

28296127 ap|lead.eu www.lead.eu
lensact

lensact

INCUBA Katrinebjerg
Lensact er et nyt digitalt startup, der har udviklet et digitalt screeningsværktøj for at hjælpe både optiker og linsekunde med at finde frem til de rette kontaktlinser.

25520876 thomas|lensact.dk
Logpoint

Logpoint

INCUBA Katrinebjerg
We are a SIEM pioneer founded in Denmark, having first introduced our SIEM product to the market in 2008. Today, over 250 clients throughout Europe are experiencing the LogPoint difference.

+45 7060 6100 Christian.Osbahr|logpoint.com www.logpoint.com
Lüdemann Administration aps

Lüdemann Administration aps

INCUBA Katrinebjerg
Lüdemann Administration er specialiseret i at løse opgaver inden for løn, bogholderi og regnskab. Vi hjælper små og store virksomheder med alle de opgaver, som naturligt findes i en regnskabsafdeling, og frigør således virksomheder for administrative opgaver.

70 27 68 90 bente|ludemann.dk www.ludemann.dk
Magenta ApS

Magenta ApS

INCUBA Katrinebjerg
Magenta udvikler løsninger inden for web, ESDH, design og integration mellem fagsystemer. Vi leverer IT-systemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle leverandører på open source-platformen.

33369696 mortenk|magenta-aps.dk www.magenta-aps.dk
Matchblog.dk

Matchblog.dk

INCUBA StartupLab
“Vi skaber hypewaves ved hjælp af micro-influenter” MatchBlog.dk, bygger på ideen om, at der er et stort og uopdyrket globalt marked for digital markedsføring via *micro-influenter. Vi udnytter summen af påvirkningen fra mange micro-influenter, frem for få super-influenter, til at skabe hypewaves...

40867535 asger|matchblog.dk www.matchblog.dk
Medicus Engineering ApS

Medicus Engineering ApS

INCUBA Skejby
Medicus Enginneering har specialiseret sig i biomedicinsk ingeniørarbejde. Vi tilbyder løsninger inden for de fleste områder af biomedico og hjælper med alt fra indledende produktundersøgelser til fremstilling af et konkret produkt.

28958900 jf|medicusengineering.com www.medicusengineering.com
Men's Lounge ApS

Men's Lounge ApS

INCUBA StartupLab
Men's Lounge er en dansk virksomhed med HQ i smilets by, Aarhus. Vi er et skandinavisk brand, som sælger grafiske plakater af høj kvalitet og henvender sig til den moderne gentleman.

28744635 hello|menslounge.co www.menslounge.co
MidtSim

MidtSim

INCUBA Skejby
MidtSim tilrettelægger klinisk færdighedstræning for studerende og færdiguddannede læger i Region Midtjylland. Dette gøres ved simulering af kliniske øvelser i færdighedslaboratorier, hvorved patientsikkerheden, kvaliteten og hastigheden forbedres.

86205250 Kontakt.MidtSim|rm.dk www.midtsim.rm.dk
MMEx

MMEx

INCUBA Navitas
MMEx udvikler digitale projekter i samarbejde med museer, kreative erhverv og andre kulturinstitutioner. Projekterne skal bl.a. undersøge nye digitale anvendelser og oplevelser før, under og efter en museumsoplevelse. MMEx kan rådgive på konkrete projekter.

23809139 mette|mmex.dk www.mmex.dk
Mobilize ME

Mobilize ME

INCUBA Katrinebjerg
Mobilize Me is a support tool for iPad and tablet that helps children, youths and adults with cognitve disorders to visualise structure in their daily life with the aid of time markets and pictures.

70707437 kontakt|mobilize-me.com mobilize-me.com
Muser Entertainment

Muser Entertainment

INCUBA Navitas
Muser Entertainment - full service digital agency. We create and maintain strong customer-brand connections, through smart strategies and beautifully crafted digital products.

42373063 hello|muser.agency http://muser.agency
My Med Cards ApS

My Med Cards ApS

INCUBA StartupLab
MyMedCards er en app baseret løsning som er specialudviklet til sundhedsinstitutioner herunder regioner, hospitaler, afdelinger, kommuner og private sundhedsfaglige virksomheder med det formål at højne kvaliteten og tilgængeligheden af faglig information til sundhedspersonalet.

40527926 kontakt|mymedcards.dk http://mymedcards.dk/
Nabe Management

Nabe Management

INCUBA Katrinebjerg
Nabe Management hjælper virksomheder med at optimere deres kapitalfremskaffelse, aktieordninger, skatteforhold og indtjening. Kunden tilknyttes en ekspert med viden om IT-virksomheder, succesfulde salg af virksomheder, kontraktforhold og forretningsmodel. Sparring til forhandlingsforløb.

40365033 arne.nabe|mail.dk www.nabemanagement.dk
Nabto ApS

Nabto ApS

INCUBA Katrinebjerg
Nabto har udviklet en Internet of Things løsning der giver leverandører af elektroniske apparater mulighed for at tilbyde en interaktiv dataforbindelse mellem slut-brugere og apparater.

87345513 crg|nabto.com www.nabto.com
Nefco

Nefco

INCUBA Katrinebjerg
Nordic Environment Finance Corporation (NEFCO) er en international finansieringsinstitution med hovedkvarter i Helsingfors. NEFCO prioriterer projekter der medfører lavere emissioner af klimagasser, forbedrer miljøsituationen i Østersøen eller fører til mindre udslip af toksiske forurenende stoffer.

Bo.nyhus|nefco.fi www.nefco.org
Nethart ApS

Nethart ApS

INCUBA Navitas
Nethart er et digitalt bureau. Vi leverer gennemslagskraftige digitale løsninger til små og opstartende virksomheder. Vi har en holistisk og strategisk tilgang til de projekter, vi løser. Det betyder, at vi kan løfte projekter fra idé til lancering.

52 90 07 30 martins|nethart.com https://nethart.com/da/
Netic A/S

Netic A/S

INCUBA Katrinebjerg
Hos os er kunden altid centrum for vores højt specialiserede faglighed og innovation, og vi har en klar målsætning om at levere IT-drift, der skaber og sikrer målbar værdi for vores kunders kerneforretning – både i dag og i fremtiden.

9635 4595 info|netic.dk http://www.netic.dk
New Nordic Engineering

New Nordic Engineering

INCUBA Navitas
New Nordic Engineering udvikler og leverer sensorløsninger til indsamling af data i og om bygninger. De indsamlede data benyttes til at skabe evidensbaseret viden om bygninger og brugen af dem samt udvikling af prædiktive vidensmodeller til intelligent styring af installationer og adfærd.

88342000 sdh|n.build www.n.build
Nopef

Nopef

INCUBA Katrinebjerg
Nordiska Projektexportfonden Nopef fremmer internationaliseringen af små og mellemstore nordiske selskaber med fokus på finansiering af projektstudier relateret til miljø, klima og grøn tilvækst. Nopef administreres af Nordiska Miljöfinansieringsbolaget NEFCO.

per.ovesen|nefco.fi www.nopef.com
Nordlys

Nordlys

INCUBA Navitas
Nordlys er et udviklingsstudio. Vi kombinerer de gode brugeroplevelser med kraftig funktionalitet i moderne webapplikationer.

31184026 hello|nordlys.io http://nordlys.io
Nordplaner

Nordplaner

INCUBA Navitas


60701200 info|itnord.net https://www.nordplaner.dk/
Obsidian Digital

Obsidian Digital

INCUBA StartupLab
Vi arbejder med digital markedsføring, der skaber afkast og omsætning.

jmh|obsidian.dk http://obsidian.dk/
Olympus Danmark A/S

Olympus Danmark A/S

INCUBA Skejby
Olympus er en af verdens førende producenter inden for innovativt optisk og digitalt udstyr til markederne for sundheds- og forbrugerelektronik. Herunder produkter inden for endoskopi og mikroskopi, medicinsk og industrielt udstyr, kameraer og diktermaskiner.

44734750 jp|olympus.dk www.olympus.dk/
OnMotion IVS

OnMotion IVS

INCUBA StartupLab


30304770 kerrye|jubii.dk
Ortofon

Ortofon

INCUBA Katrinebjerg
Ortofon er et finmekanisk og teknologisk power house med forretningsområderne teknisk gummi, TPE-microstøbning og finmekanisk montage. Produktområdet omfatter bl.a pickupper og komponenter til høreapparatindustrien

chn|ortofon.dk http://ortofon.com/
People Test Systems

People Test Systems

INCUBA Navitas
People Test Systems har siden starten af 1990'erne udviklet og leveret professionelle testværktøjer til private og offentlige virksomheder, både nationalt og internationalt.

61611551 gm|peopletestsystems.com http://www.peopletestsystems.com/
Pipeline Bioresearch

Pipeline Bioresearch

INCUBA Skejby


29463632 kk|pipeline-biotech.dk http://www.pipeline-biotech.dk/
PLBOLD.DK

PLBOLD.DK

INCUBA StartupLab
Plbold.dk - Danmarks største Premier League-side! Hurtigst ude med nyheder om DIT yndlingshold. Klubsider, karakterbøger, portrætter og meget mere!

21128106 info|plbold.dk http://www.plbold.dk/
Plex

Plex

INCUBA Katrinebjerg
Plex is a software baed company which offers software and services, that enables users to create their own private cloud solution to stream and share ones personal media to almost any device anywhere.

partners|plex.tv https://plex.tv
Pond

Pond

INCUBA Navitas
Interested in developing products tailored to fit the needs of a sustainable planet or perhaps you are looking for a substitute to conventional plastic solutions? With a wide range of different application possibilities, you can start seeing your own product through new sustainable lenses.

26701960 hello|pond.dk http://pond.global/
Populos

Populos

INCUBA Katrinebjerg
Populos tilbyder rekrutteringsløsninger på topledere, specialister og bestyrelsesniveau via search. Populos’ gennemtestede koncept er garant for at tiltrække, motivere og fastholde medarbejdere.

30718172 rikkekrogh|populos.dk www.populos.dk
Praqma A/S

Praqma A/S

INCUBA Katrinebjerg
Praqma is specialized in helping to assess, plan, implement, improve and develop an infrastructure and process that will assure that quality is built into the product as part of the development processes rather than glued on afterwards. We refer to this discipline as continuous delivery.

24625447 mba|praqma.com praqma.com
Prime Matchmaking

Prime Matchmaking

INCUBA StartupLab
Prime Matchmaking er et eksklusivt, offline Matchmaking & Date Coaching bureau. Vi tilbyder personlige matchmatching-tjenester til seriøse singler i Danmark, som søger et kærligt, sundt, længerevarende forhold, eller at blive gift.

rachelrizla|hotmail.com
ProActive A/S

ProActive A/S

INCUBA Katrinebjerg
ProActive leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning med fokus på procesoptimering, kommunikation, vidensdeling og samarbejde. Vi hjælper vores kunder med skabe afgørende forretningsmæssige fordele med Microsoft teknologi.

82323232 kimg|proactive.dk www.proactive.dk
Projectum ApS

Projectum ApS

INCUBA Navitas
Projectum blev stiftet i 2004, med en vision om at blive et førende konsulenthus i Nordeuropa inden for Project & Portfolio Management området. Vi er fem gange i træk blevet kåret som årets PPM Partner af Microsoft pga. den kvalitet og faglighed, vi leverer på tværs af implementering, support og

26308988 clg|projectum.dk www.projectum.dk
Quad/Graphics

Quad/Graphics

INCUBA Navitas
As one of Europe's largest printing companies, Quad/Graphics delivers creative solutions that make our customers more competitive and move the boundaries of the industry. We offer new ideas and advise our customers on innovative ways to achieve their business goals and potential.

21835550 leif.madsen|quadgraphics.dk www.quadgraphics.eu
Quick Action APV

Quick Action APV

INCUBA StartupLab
Quick Action APV app'en giver Intuitiv adgang til APV-sikkerhedsinstruktion med illustreret handlingsorienteret materiale. Med hensigten at øge sikkerheden, sundheden og økonomien i byggebranchen. Kunderne er håndværksvirksomheder med håndværkere som brugere.

91257400 info|quickaction-apv.dk quickaction-apv.dk
RefreshYourself

RefreshYourself

INCUBA Katrinebjerg
Vi udvikler og implementerer komplette online markedsføringsløsninger.

40894072 faarvang|refreshyourself.dk http://refreshyourself.dk
Reshoppper ApS

Reshoppper ApS

INCUBA Navitas
Reshopper stræber efter at ændre måden hvorpå man handler med brugte ting til børn. Derfor har vi lavet appen, Reshopper, en lokal markedsplads for børnefamilier, hvor du hurtigt kan sætte varer til salg og få overblik over hvad der er til salg i nærheden.

22142121 nicolai|reshopper.com www.reshopper.com
Respons Finance ApS

Respons Finance ApS

INCUBA Navitas
Response Finance creates white label solutions and builds exclusive new brands for our clients within the financial market. We market these brands and generate new customers to our clients. By holding on to our core beliefs we believe that we can change the way people are perceiving the financial ma...

30222317 casper|responsefinance.com www.responsefinance.com
Retail Disruption A/S

Retail Disruption A/S

INCUBA Katrinebjerg
Som konsulenthus og digitale arkitekter med mange års erfaring inden for Retail, IT, WEB og projektledelse formår vi, med god digital karma, at skabe overblikket til at kunne inspirere og bygge en sammenhængende, gennemtænkt og enkelt digital løsning, som tilgodeser kundens behov og ønsker.

24863282 sjs|retail-disruption.com www.retail-disruption.com
roed

roed

INCUBA StartupLab
Konsulentarbejde og rådgivning for virksomheder og organisationer om videnløft med akademisk indslag, forskningsadministration, strategiproces, ledersparring o.l. Rådgivning overfor virksomheder i alle brancher, men især sundheds- og fødevareområdet.

28866058 info|roed-viden.dk www.roed-viden.dk
Rope Robotics

Rope Robotics

INCUBA Navitas
Rope Robotics udvikler robotløsninger til reparation og vedligehold af vindmøller.

61772641 info|roperobotics.com
Rosenberg Tech

Rosenberg Tech

INCUBA StartupLab
In Rosenberg Technologies we create custom-built applications and end-to-end software solutions. Our team shares a common set of values: a passion for problem-solving, excellence in what we do, and full commitment to our client's success.

28778945 krk|rosenbergtech.com www.rosenbergtech.com
Savosolar

Savosolar

INCUBA Navitas
Savosolar producerer verdens mest effektive solfangere. De kan anvendes til fjernvarmesystemer og industrier, hvor de bidrager til stabil, billig og bæredygtig varmeproduktion. Sammen med kunden, identificerer vi den optimale løsning og sikrer derefter god implementering af projektet.

22344703 morten.hofmeister|savosolar.com http://www.savosolar.com/
SCADA MINDS

SCADA MINDS

INCUBA Katrinebjerg
Scada Minds have extensive technical and strategic experience with development and implementation of SCADA systems. We advise our customers and develop systems tailored to specific needs. We also offer advise on BI solutions; using your data as a solid foundation for important business decisions.

70237373 info|scadaminds.com www.scadaminds.com
Scanrate Financial Systems A/S

Scanrate Financial Systems A/S

INCUBA Katrinebjerg
Scanrate Financial Systems er leverandør af avanceret finansiel software og rådgivning med speciale i danske obligationer. Vi bistår investeringsfagfolk med at foretage strategiske beslutninger.

86205200 info|scanrate.dk www.scanrate.dk
Schrøder Økonomi

Schrøder Økonomi

INCUBA Katrinebjerg
SCHRØDER | ØKONOMI – din hjælp i økonomifunktionen. Økonomistyring, skræddersyede excel-modeller og controlling. Opsætning af e-conomic tilpasset virksomhedens behov. Træk på 25 års erfaring med regnskab, rapportering og budgettering. Fleksibel løsning, der skaber værdi og overblik i din virksomhed.

21483435 info|schroder-okonomi.dk www.schroder-okonomi.dk
Sepior

Sepior

INCUBA Navitas
Sepior er et dansk start-up med fokus på at gøre det let at lave end-2-end-kryptering af data i cloud services. Fokus er på at beskytte data som opbevares i disse cloud services uden at det går udover deres brugs- og forretningsmæssige fordele.

21651093 jip|sepior.com www.sepior.com
Servicepoint A/S

Servicepoint A/S

INCUBA Katrinebjerg
ServicePoint er driftspartner for udbyderen af Skandinaviens største Microsoft NAV-baserede brancheløsninger. Vi kan bistå virksomheder med integration samt drift af it-løsninger.

70 26 77 10 mc|servicepoint.dk www.servicepoint.dk
Signaturgruppen

Signaturgruppen

INCUBA Navitas
Signaturgruppen er et uafhængigt IT selskab, som arbejder med kritiske IT systemer med høje drifts - og sikkerhedskrav. Vi udvikler IT løsninger med fokus på digital signatur, sikkerhed og driftsstabilitet. Derudover rådgivninger vi omkring kravsspecifikation og tilbudsskrivning.

+45 7025 6425 niels|signaturgruppen.dk www.signaturgruppen.dk
Sinding Jensen Toldadvokater

Sinding Jensen Toldadvokater

INCUBA Katrinebjerg
Vi beskæftiger os med toldret samt hertil knyttede retsområder som f.eks. momsret, transportret, forsikringsret og kontraktret. Vi tilbyder en helhedsorienteret rådgivning, som strækker sig lige fra den overordnede tilrettelæggelse til den praktiske implementering af relevante toldprocedurer.

93101093 klj|sindingjensen.dk http://www.toldadvokat.dk
Sirenia

Sirenia

INCUBA Katrinebjerg
We provide the Contextual Glue that binds your healthcare applications together.

51165216 lykke|sirenia.eu www.sirenia.eu
Skejby Trykkeri

Skejby Trykkeri

INCUBA StartupLab
Vi er et moderne trykkeri, som kræser for vores kunder, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige tryksager, alt fra flyers og plakater til foto-kalendere og visitkort. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring lige netop dit behov for tryksager.

20633145 info|skejbytrykkeri.dk www.skejbytrykkeri.dk
Sneakerworld

Sneakerworld

INCUBA Navitas


60213332 jonasloehde|gmail.com http://sneakerworld.dk/
STARTVÆKST Aarhus

STARTVÆKST Aarhus

INCUBA Katrinebjerg
STARTVÆKST Aarhus yder gratis vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune. Vi står klar med hjælp, hvis du har planer om at starte din egen virksomhed, eller hvis du står lige midt i nogle udfordringer med din egen virksomhed, hvor du har brug for sparring.

70151618 info|startvaekst-aarhus.dk www.startvækst-aarhus.dk
Strongminds

Strongminds

INCUBA Katrinebjerg
Strongminds er en softwareudviklingsvirksomhed, der særligt stræber efter at levere solidt softwarehåndværk i alle projekter vi arbejder på. Det er afgørende for os, at kvaliteten af vores arbejde er i orden og at du kan regne med at den leverede software er velfungerende.

60646416 tof|strongminds.dk www.strongminds.dk
Syscom IT-Konsulenterne

Syscom IT-Konsulenterne

INCUBA Katrinebjerg
Syscom IT-konsulenterne tilbyder totale IT løsninger. Vores formål er at hjælpe virksomheder med at formulere og effektuere deres it-strategi. Vi har kompetencer inden for: it-outsourcing, it-sikkerhed, it-projektledelse samt it-teknologier.

87345522 kdk|syscom.dk www.syscom.dk
TARGIT

TARGIT

INCUBA Katrinebjerg
TARGIT Decision Suite is the BI and analytics solution for companies looking for a single platform for comprehensive business analysis across the company. Our unique approach to self-service BI & analytics guides you every step of the way on the journey to becoming a data-driven organization....

96231900 fs|targit.com targit.com
Team Marketing

Team Marketing

INCUBA Katrinebjerg
TEAM MARKETING er et samarbejdsprojekt mellem Erhvervsakademi Århus og INCUBA Science Park. Teamet består af studerende, som i en periode på op til 6 måneder er i praktik som marketingskonsulenter. Vi hjælper dig med din virksomheds markedsføringstiltag GRATIS.

86205614 info|team-marketing.dk www.incuba.dk
Thomsen Business Information

Thomsen Business Information

INCUBA StartupLab
THOMSEN BUSINESS INFORMATION beskæftiger sig med iværksætterri og rådgivning og vejledning af projekter i entreprenørskab i Danmark og i udlandet. Udgiver hjemmesiderne www.starupsvar.dk og www.dynamicbusinessplan.com og forskellige apps.

25324030 post|mogensthomsen.dk http://www.startupsvar.dk
traceLINK

traceLINK

INCUBA Navitas
Ved hjælp af QR-koder og en smart­phone app tilbyder vi enkle løsninger indenfor materiale­spor­barhed, kvalitets­styring, ressource­regi­strering, ordre­styring og time­regi­strering. Leveret direkte fra nettet.

21457783 pd|tracelink.dk www.tracelink.dk
Transition

Transition

INCUBA Navitas
Hos Transition arbejder vi med udgangspunkt i overgangen til det bæredygtige samfund. Vi arbejder med strategi, projekter og teknologier, der accelererer overgangen til det bæredygtige samfund.

50659358 info|transitiongroup.dk www.transitiongroup.dk
Translucent ApS

Translucent ApS

INCUBA Navitas
Translucent er et konsulent- og udviklingshus med høje ambitioner om kreativitet, kvalitet, stabilitet og imødekommenhed i vores arbejde.

70231044 tpb|translucent.dk http://www.translucent.dk/
Trendsonline

Trendsonline

INCUBA StartupLab
Digitalisering og teknologisk fremskridt er kommet for at blive, og startupmiljøet er først i rækken, når hele industrier og brancher digitaliseres. Det er grunden til, at vi startede Trendsonline.dk, og det er grunden til, at vi er her i dag. Trendsonline.dk er Danmarks førende netmedie om det dan

dl|trendsonline.dk http://trendsonline.dk/
TrustSkills

TrustSkills

INCUBA Navitas
TrustSkills tilbyder services og produkter til virksomheder og organisationer der anvender digitale signaturer. Det gør vi ved at assistere med håndteringen af alle jeres digitale signaturer, lige fra valg af leverandør over korrekt anvendelse til fornyelse eller ophør.

52247200 carsten|trustskills.com www.trustskills.com/
Turnavisual

Turnavisual

INCUBA Katrinebjerg
TurnAvisual understøtter emballageproducenter og designere med softwaretools og services til at optimering af emballagedesignprocessen. Ved at benytte TurnAvisual onlineservice kan virksomheder konvertere deres 2D-emballage designs til 3D i løbet af få minutter.

26243477 sak|turnavisual.com www.turnavisual.com
UNSILO

UNSILO

INCUBA Navitas
UNSILO er en teknologivirksomhed, der har udviklet en unikt semantisk søgealgoritme, som kan identificere mønstre på tværs af millioner videnskabelige publikationer. Visionen er at nedbryde vidensiloer og gøre det nemmere for forskere at finde nye banebrydende forskningsresultater på tværs.

info|unsilo.com www.unsilo.com
v5.dk ApS

v5.dk ApS

INCUBA Katrinebjerg
Hej, vi hedder v5.dk og vi laver e-learning på dansk. v5.dk er sat i verden for at gøre teknologi tilgængeligt og anvendeligt for både professionelle og almindelige brugere på alle niveauer.

+4593200555 daniel|v5.dk http://v5.dk
Veinux ApS

Veinux ApS

INCUBA Skejby
Veinux udvikler og sælger unikke pumpeløsninger til medico-, pharma- og biotechbranchen, som er kendetegnet ved reduktion af støj- og energiforbrug og øget reguleringskvalitet.

27120755 marcanda|hotmail.com
Vestor

Vestor

INCUBA Katrinebjerg
Vestor er et business angel netværk, der forbinder kapitalsøgende virksomheder, partnere og privatpersoner, som deler interesse i at skalere ambitiøse vækstvirksomheder. Vestor handler om investering af risikovillig kapital og/eller kompetencer i unoterede danske virksomheder med vækstpotentiale.

88708700 info|vestor.dk www.vestor.dk
Via Trafik Rådgivning A/S

Via Trafik Rådgivning A/S

INCUBA Navitas
Vi tilbyder resultatorienterede og engagerede medarbejdere til kompetent trafikrådgivning til gavn for samfundet - herunder vejbestyrelser og alle brugere af vejen. Vi prioriterer kundens behov med skræddersyede trafikale løsninger.

+45 86 26 60 70 llj|viatrafik.dk www.viatrafik.dk
Vilsgaard Advokater

Vilsgaard Advokater

INCUBA Katrinebjerg
Vilsgaard Advokater er en specialiseret advokatvirksomhed, der leverer juridisk rådgivning til iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt offentlige myndigheder inden for bl.a. generel erhvervsret, byggeriets retsregler og iværksætteri.

70203163 info|vilsgaard.com www.vilsgaard.com
Vilte Svaneborg

Vilte Svaneborg

INCUBA StartupLab


50537037 viltep|gmail.com
Vindstød

Vindstød

INCUBA Navitas
Vindstød.dk er Danmarks eneste energiselskab, der er 100% baseret på el fra danske vindmøller. Udover at være klimavenlige, så satser vi hos Vindstød på lave priser og få gebyrer! Vores mål er at skabe et økonomisk sundt og klimavenligt elselskab, der har gode priser til kunderne

86205050 morten|ingenco2.dk www.vindstoed.dk
VinduesIndustrien

VinduesIndustrien

INCUBA Navitas
VinduesIndustrien er en brancheforening, der repræsenterer producenter af vinduer og yderdøre. Medlemsvirksomheder leverer dagslys, udsyn og frisk luft til danske boliger.

51212419 jhj|vinduesindustrien.dk vinduesindustrien.dk
Virkerum

Virkerum

INCUBA Katrinebjerg
Virkerum tilbyder at være ekstern juridisk afdeling for SMVer. Vi anvender en platform, som sikrer tæt integration til vores kunder og prisen holdes lav. Det giver os mulighed for at bidrage til en gnidningsfri drift, som skaber tryghed og bedre profit. Vores kunder har herved tid og penge til at sk...

42600426 david|virkerum.dk www.virkerum.dk/
Visikon

Visikon

INCUBA Skejby
Visikon eksisterer i krydsfeltet mellem kreativ, visuel kommunikation og teknologi og klinisk sundhedsfaglig viden og forskning. Resultatet er nytænkende løsninger med potentiale til at revolutionere måden patienten møder hospitalet - og hospitalet patienten.

71995440 contact|visikon.com www.visikon.com
ViVox ApS

ViVox ApS

INCUBA Skejby
VIVOX står bag det første kommercielt tilgængelige 3. generations præcisionsinstrument til sikker og korrekt håndtering af alle slags biologiske materialer. Heriblandt humane væv og celler, samt en metode som forhøjer sikkerheden ved laboratoriearbejde.

21841064 vivox|vivox.dk www.vivox.dk
Vækstfonden

Vækstfonden

INCUBA Katrinebjerg
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som gennem en række finansieringsløsninger fremmer væksten i små og mellemstore virksomheder. Eksempelvis yder vi lån og kautioner til SMV’er med solide forretningsplaner, ligesom vi investerer direkte i virksomheder med stort vækstpotentiale.

24492829 sgn|vf.dk www.vf.dk
Væksthus Midtjylland(ek)

Væksthus Midtjylland(ek)

INCUBA Katrinebjerg
Væksthus Midtjylland er en erhvervsdrivende fond stiftet af de 19 kommuner i Region Midtjylland. Gennem kompetencer og netværk hjælper vi iværksættere og virksomheder med at udarbejde vækstplaner, udvikle nye produkter, ansætte flere medarbejdere etc.

70 22 00 76 ek|vhmidtjylland.dk www.startvaekst.dk
We are Ninja- Scandinavia

We are Ninja- Scandinavia

INCUBA Navitas
We are Ninja - Scandinavia, er et handels & distributør firma inden for E-Mobility.

30343120 61snedker|gmail.com
Webbook ApS

Webbook ApS

INCUBA Katrinebjerg
Webbook ApS udvikler og sælger online booking- og ressourcestyingssystemer til både den offentlige og private sektor. Webbook er markedsledende blandt de danske kommuner og kommunale institutioner, såsom universiteter, skoler, idrætsanlæg og rådhuse.

87345620 soren|webbook.dk www.webbook.dk
Wise Consulting ApS

Wise Consulting ApS

INCUBA Navitas
Vi giver mennesker og virksomheder mulighed for at udvikle sig. Vi hjælper dig med HR, outplacement, HR-Jura, udvikling & forandring.

30112400 susanne.Kjaer.Eskildsen|wiseconsulting.dk http://www.wiseconsulting.dk/
World Courier Denmark

World Courier Denmark

INCUBA Skejby
World Courier er verdens største og mest erfarne speciel kurer virksomhed med +150 kontorer i 50 lande. Alle ISO 9001 certificerede, og arbejdende efter GxP standarder. Med erfaring fra +10.000 kliniske forsøg er World Courier den foretrukne ekspert i håndtering af temperaturfølsomme forsendelse.

32460680 ops|worldcourier.dk www.worldcourier.com
Xamarin

Xamarin

INCUBA Katrinebjerg
Xamarin er en softwarevirksomhed, der designer nye innovative og brugervenlige apps i programmeringssproget C#. Vi laver appløsninger, som er kompatible med de fleste styresystemer såsom Mac, Windows og Android.

21979651 hanne.sorensen|xamarin.com www.xamarin.com
Yes-Group ApS

Yes-Group ApS

INCUBA Skejby
YES-GROUP arbejder med it-produktudvikling af hjælpemidler til det private hjem, som skal give den enkelte mulighed for blive boende længere i eget hjem. Produkterne kan derudover bruges af offentlige plejecentre og institutioner for mennesker, der har brug for øget omsorg.

20496050 kh|yesgroup.eu www.yesgroup.eu
Aarhus GeoSoftware

Aarhus GeoSoftware

INCUBA Navitas
Aarhus GeoSoftware er en af verdens førende indenfor udvikling af software til processering og tolkning af geofysisk data, med henblik på kortlægning af grundvand, mineraler m.m. Vores kundekreds spænder over hele verden.

61656570 toke|AarhusGeoSoftware.dk www.aarhusgeosoftware.dk